Kumaha ngahemat prosés ngaji dina Windows 10

Windows 10

Dina komputer Windows 10 kami kami gaduh seueur prosés anu ngajalankeun. Cara anu paling gampang pikeun ningali anu mana anu ngajalankeun saat éta nyaéta buka pengurus tugas. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngendalikeun. Sanaos sabab éta ngajalankeun sacara real waktos, urang moal leres-leres nganalisis upami aya anu lepat. Kituna, urang gaduh kamungkinan pikeun nyalametkeun aranjeunna.

Ieu masihan kami kamungkinan tiasa niténan sareng nganalisis prosés ngaji ieu dina Windows 10 kalayan gampang. Kukituna, urang tiasa tingali naha aya prosés anu henteu jalan saé atanapi nyababkeun masalah dina komputer.

Nyimpen prosés ngaji henteu rumit. Pikeun ngalakukeun ieu, hal anu pangpayunna urang kedah buka nyaéta jandéla paréntah ajakan kalayan idin pangurus. Nalika salah sahiji parantos dibuka, urang kedah nyerat paréntah ieu di jerona daptar tugas> "% userprofile% \ Desktop \ filename.txt". Urang teras pasihan Enter. Dimana urang nyebatkeun nami file, anjeun kedah nyerat nami anu badé dipasihkeun.

Windows 10

Saatos pencét Enter, paréntah ieu bakal diluncurkeun. Naon kajadian salajengna éta éta bakal ngahemat sadaya inpormasi ngeunaan prosés anu dijalankeun dina Windows 10. Urang bakal ningali data ngeunaan prosés ieu sareng konsumsi data anu aranjeunna laksanakeun. Sadaya ieu bakal disimpen dina file téks anu urang tiasa unduh.

ku sabab kitu, dina sababaraha detik urang bakal ngagaduhan file ieu dina jalur anu dituduhkeun kana komputer. Urang tiasa mukakeunana sahingga nganalisis sadaya inpormasi ngeunaan prosés ieu dina Windows 10. Ieu bakal ngamungkinkeun kami ngaanalisis sagala rupa anu kajantenan dina prosés ieu ku cara anu saderhana pisan.

Trik ieu bakal ngabantosan urang pikeun diajar prosés na tingali naha aya anu lepat atanapi nyababkeun masalah dina komputer. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, éta saderhana pisan pikeun dilaksanakeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.