Kumaha aksés ka Control Panel tina Windows 10 Explorer

Panel kontrol mangrupikeun bagian Windows anu biasana urang tiasa tiasa ngarobih sababaraha aspék anu aya hubunganana sareng operasi windows kami 10. Ngakses Control Panel nyaéta prosés anu gumantung kana dimana urang ngalakukeun éta, urang tiasa gaduh hiji interface atanapi anu sanés.

Panel Kontrol sakumaha anu biasa urang sebut, nyaéta naon ayeuna disebut Setélan Windows, hal anu paling matak sabab aranjeunna nawiskeun kami sami fungsi anu sami tapi ku antarbeungeut pangguna anu béda. Sedengkeun Control Panel nunjukkeun urang antarbejo has anu urang terang, Konfigurasi Windows langkung praktis sareng kirang visual.

Upami anjeun henteu acan biasa kana bagian Setélan Windows sareng hoyong nganggo Panel Kontrol tradisional deui, anjeun tiasa neraskeun deui. Aya sababaraha cara pikeun ngakses panel ieu, tapi dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun pilihan anu sigana anjeun henteu terang sareng éta tiasa janten mantuan nalika urang berinteraksi sareng tim.

Ngaliwatan Windows Explorer, urang tiasas kotektak eusi tim kami, tapi urang ogé tiasa ngakses Panel Kontrol pikeun napigasi pilihan konfigurasi anu sanés anu disayogikeun ku Windows pikeun kami.

Pikeun tiasa ngaksés Control Panel langsung ti penjelajah, urang kedah heula muka Explorer sareng angkat ka bilah alamat, bar dimana lokasi dimana kami ditingalikeun.

Teras, urang nyerat Control Panel teras pencét enter. Urang bakal ningali kumaha éta bakal ditampilkeun sadaya kategori dina bagian ieu. Upami urang hoyong angkat ka bagian anu khusus, urang kedah nyerat «Control Panel \» sareng urang bakal ningali éta daptar bakal ditingalikeun sareng sadaya katégori anu tiasa urang mendakan dina bagian ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.