Kumaha ngakses pilihan anu disumputkeun dina Windows 10

Windows 10

Kadatangan Windows 10 hartosna éta seueur pilihan sistem operasi bakal dikelompokkeun dina sababaraha bagian unik. Ku cara kieu, langkung gampang pikeun pangguna pikeun aksés kana pilihan ieu. Sanaos henteu sadayana ogé diwanohkeun dina hiji bagian. Kituna, urang masih gaduh sababaraha pilihan anu disumputkeun, anu tiasa urang aksés tina menu mimiti.

Sanaos sanaos aranjeunna henteu salawasna katingali. Tapi urang gaduh jalan pintas saderhana anu urang tiasa aksés kana pilihan anu disumputkeun ieu dina Windows 10. Urang ngan saukur kedah nganggo kombinasi tombol kanggo némbongan na layar.

Pilihan Windows 10 anu disumputkeun ieu dikelompokkeun kana menu kontéks. Kami ngagaduhan sababaraha bagian dina ménu ieu, anu bakal masihan kami aksés kana sababaraha pilihan konfigurasi dina komputer. Bagéan anu kami mendakan dina ménu kontékstual nyarios sapertos kieu:

Pilihan disumputkeun Windows 10

  • Program sareng Fitur
  • Pusat mobilitas
  • Pilihan kakuatan 
  • Panempo acara
  • sistim
  • Manajer Alat
  • Konéksi jaringan
  • Manajer piringan
  • Manajer tim
  • Windows PowerShell
  • Windows PowerShell (Administrator)

Pikeun tiasa ngaksésna, anu urang kedah lakukeun nyaéta nganggo kombinasi konci Win + X. Ku cara kieu, nalika urang nganggo kombinasi ieu, urang bakal ningali yén dimana ikon menu mimiti, ménu kontéks ieu bakal muncul sareng pilihan ieu. Hiji-hijina hal anu urang kedah laksanakeun nyaéta pencét kana pilihan anu urang hoyong lebetkeun. Éta saderhana ngagaduhan aksés ka aranjeunna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupakeun trik anu paling nyaman pikeun tiasa aksés kana pilihan anu disumputkeun ieu dina Windows 10. Éta ngaheéat urang seueur waktos sareng kedah milari aranjeunna, anu pikeun seueur pangguna sanés hal anu gampang. Kami arepkeun trik ieu aya gunana pikeun anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.