Kumaha carana ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun firewall Windows 10

Sababaraha taun ka pengker, nyarioskeun firewall sapertos nyarioskeun ngeunaan kaamanan alat-alat urang ku teu aya virus, spyware atanapi malware anu lebet kana peralatan urang. Firewall henteu ngagaduhan fungsi éta, éta antivirus kanggo, sareng khususna Windows Defender. Fungsi firewall atanapi Windows firewall lengkep beda.

Sedengkeun antivirus jaga yén komputer urang henteu diserang ku perangkat lunak / aplikasi naon waé anu tiasa mupus eusi tina hard drive urang, bagikeun kecap akses ka pihak katilu, énkripsi eusi ... firewall mastikeun yén teu aya anu tiasa langsung ngaksés peralatan urang sareng ngendalikeunana pikeun maok inpormasi ti kami.

Windows 10 sacara standar sok firewall diaktipkeun, ngahalangan aksés ka port has anu dianggo pikeun ngatur komputer jarak jauh, Kumaha carana urang tiasa ngalaksanakeun éta liwat jasa Bantuan Jauh? ditawarkeun ku vérsi Pro Windows 10.

Ku cara kieu, kacuali pangguna satuju, sadaya palabuhan aksés kana alat-alat urangaranjeunna lengkep ditutup angger we firewall diaktipkeun.

Upami urang hoyong aksés jauh ti alat-alat kami, urang kedah nambihan pangecualian dina firewall Windows 10 sahingga ngalangkungan palabuhan khusus éta (anu kami tangtukeun) sareng nganggo nami pangguna sareng kecap akses, urang tiasa ngakses komputer urang.

Kumaha nganonaktipkeun Windows 10 Firewall

  • Mimiti urang buka pilihan konfigurasi Windows 10 liwat tombol pintas keyboard Windows + i, atanapi ngalangkungan roda gigi anu aya dina ménu mimiti.
  • Teras, pencét dina Ngamutahirkeun sareng kaamanan> Windows Defender.
  • Dina Windows Defender, pencét dina Perlindungan antipirus sareng ancaman. Dina kolom katuhu, urang buka Windows Defender Firewall sareng toggle pareumanana.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.