Kumaha carana ngaktipkeun Bantuan Jauh di Windows 10

Windows 10

Microsoft nempatkeun serangkaian pakakas anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun naon waé anu aya dina pipikiran tanpa kedah gumantung kana aplikasi ti pihak katilu, nyimpen jarak kumargi urang moal mendakan Photoshop atanapi Adobe Premiere dina Windows 10 asli.

Nanging, pikeun jinis panggunaan sanés, sapertos bantosan jarak jauh, Windows 10 henteu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés komputer anu sanés ti jauh, tanpa kedah nga-instal aplikasi sanésna iraha waé, sapertos Team Viewer, salah sahiji aplikasi anu paling populér pikeun kaperluan ieu.

Abdi nyarios ngeunaan Bantuan Jauh, fitur anu Éta ngan ukur tiasa dianggo tina versi Pro Windows 10, janten upami kami parantos masang versi Home, hiji-hijina hal anu tiasa kami laksanakeun nyaéta aktipkeun fungsi ieu janten jarak jauh, aranjeunna tiasa nyambung kana alat-alat urang sareng ngarengsekeun masalah anu ditingalikeun ku peralatan, masang aplikasi, ngabantosan kami pikeun tugas naon waé, ngarobah setélan aplikasi atanapi gim ...

Upami urang kedah ngaktipkeun pungsi ieu sahingga pihak katilu tiasa ngaksés peralatan urang, urang kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

Kumaha carana ngaktipkeun Bantuan Jauh di Windows 10

  • Mimiti, urang kedah ngaksés paréntah paréntah liwat paréntah konci Windows + r, atanapi ku ngetikkeun CMD dina kotak pamilarian Cortana.
  • Teras we nyerat SystemPropertiesAdvanced
  • Dina kotak dialog anu nembongan, urang kedah pencét dina tab Aksés jauh.
  • Di luhur, dina judulna bantuan jauh, urang kedah ngaktipkeun kotak anu namina Ngidinan koneksi Bantuan Jauh ka komputer ieu.
  • Salajengna, dina kotak handap, urang ogé kedah parios kotak éta Ngidinan koneksi jarak jauh ka komputer ieu.

Sakali kami parantos ngadamel parobihan ieu, pencét dina Larapkeun sahingga parobihan dieksekusi dina sistem sareng pihak katilu tiasa ngakses komputer urang jarak jauh sareng ngatur éta saolah-olah sacara fisik di payuneunnana.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.