Kumaha carana ngaktipkeun Dynamic Lock di Windows 10 urang

konci dinamis

Parantos lami ti saprak kami ngumumkeun datangna parangkat lunak Dynamic Lock pikeun kaamanan alat-alat kami. Parangkat lunak ieu disayogikeun sareng Pembina Pembina. Dynamic Look mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk sistem operasi ngalangkungan telepon sélulér sareng sambungan Bluetooth na. Mangrupikeun sistem anu saderhana sareng gampang dianggo anu nawiskeun sakedik kaamanan pikeun tim.

Lock Dynamic sayogi ayeuna di Windows 10 Creators Update sareng éta cocog sareng sadaya héndsét, henteu ngan ukur anu nganggo Windows Phone atanapi Windows 10 Mobile tapi ogé pikeun héndsét anu nganggo Android, iOS sareng tablet anu nganggo sistem operasi ieu.

Dynamic Lock cocog sareng sadaya telepon sélulér dina pasaran

Sateuacan ngaktipkeun Dynamic Lock, urang kedah ngaktipkeun Bluetooth ponsel urang. Dina Android sareng ios, prosés na dilakukeun ku widget, dina kasus Windows 10 Mobile atanapi Windows Phone urang kedah buka setélan pikeun ngaktipkeunana.

Bisi naon waé, upami urang parantos ngaktipkeun Bluetooth, urang buka Setélan sareng di sana urang angkat ka Akun. Dina akun urang kedah buka Pilihan Pamaké. Sareng di dinya bakal katingali ku urang turun-handap sareng sababaraha pilihan, kalebet Dynamic Lock. Kami ngaktipkeun Dynamic Lock sareng éta waé.

Ayeuna unggal-unggal pangguna jalan-jalan jauh sareng sambungan Bluetooth na tina komputer, Windows 10 urang bakal ngadat sistem operasi. Nanging, henteu sadayana sampurna sareng saderhana. Dynamic Lock henteu tiasa dianggo sapertos impian urang sareng Upami batur nyambung Bluetooth, alat-alat urang moal ngadat sabab bakal nyandak rujukan éta pikeun terang yén kami aya di kamar anu sami atanapi caket komputer.

Nyaéta, di pabrik perusahaan anu sababaraha pangguna gaduh komputer sareng héndsét, upami nganggo Dynamic Lock, sistem kaamanan Windows moal aya pangaruh atanapi fungsi anu leres. Dina tiap hal, Lock Dynamic tiasa manpaat pikeun seueur jalma sareng masih gaduh seueur kamar pikeun ningkat Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.