Kumaha ngaktipkeun layar saver dina Windows 10

Windows 10

Pasti seueur anjeun émut éta dina vérsi anu lami tina Windows, urang ngagaduhan hemat layar. Kalayan versi sistem operasi anu énggal, sapertos Windows 10, éta henteu leres-leres diperyogikeun. Sanaos upami urang pikahoyong, urang tiasa ngaktipkeunana. Sistem éta sorangan ngagaduhan alat supados urang tiasa ngalaksanakeunana. Kituna, di handap ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah anu urang kudu nuturkeun dina hal ieu.

Jadina upami anjeun hoyong anggo layar saver dina Windows 10, anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngalakukeunana. Anjeun bakal ningali yén léngkah-léngkah anu urang kudu turutan dina komputer éta saderhana. Kukituna, dina sababaraha detik, urang bakal ngaaktipkeun screen saver.

Urang kedah angkat heula kana desktop Windows 10, sareng di dinya, dina rohangan kosong, urang pencét-katuhu ku mouse. Menu kontékstual teras bakal muncul dina layar. Tina pilihan anu kaluar di dinya urang kedah klik dina kustomisasi. Éta mangrupikeun pilihan dimana urang ngagaduhan fungsi ieu.

Pencét layar

Jandéla konfigurasi bakal kabuka dina layar. Tina pilihan anu nembongan di kénca urang kedah ningali anu disebut layar Kunci. Diantara pilihan di belah katuhu, urang teras angkat ka anu disebat setélan screensaver sareng urang pencét kana éta. Teras jandela hiji bakal nembongan anu ngonpigurasikeunana.

Di dinya urang ngagaduhan daptar turun di mana tiasa milih jinis pelindung layar anu hoyong kami anggo. Ogé waktos anu Windows 10 kedah janten teu aktip pikeun nyarios screen saver kanggo némbongan. Upami urang hoyong, tiasa ngagunakeun sawangan pikeun tiasa ningali éta anu dipikaresep ku urang.

Sakali kami parantos mendakan anu paling kami resep, urang ngan saukur kedah nampi. Kalayan léngkah ieu, kami parantos ngaktipkeun saver layar, dina gaya Windows paling murni, dina komputer Windows 10. Sakumaha anjeun tiasa tingali, léngkah-léngkah pikeun nuturkeun saderhana pisan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.