Kumaha carana ngaktipkeun modeu scheduler di Windows 10

Windows 10

Sedengkeun di ios hiji-hijina cara masang aplikasi anu asalna sanés ti App Store nyaéta ngaliwatan Apple's Xcode, dina Android sareng Windows urang tiasa masang aplikasi henteu paduli asal usulna, sanaos sateuacanna anjeun kedah aktipkeun modeu pamekar upami urang henteu hoyong patepung sareng watesan sistem.

Modeu programmer ngamungkinkeun anjeun masang aplikasi naon waé dina Windows 10, ogé dina Android, aplikasi anu henteu ditandatanganan sareng diidinan ku Microsoft sareng Google. Dina kasus anu némpél ka kami, Windows 10, maka kami nunjukkeun ka anjeun kumaha urang tiasa ngaktipkeun modél programmer dina Windows 10.

Upami urang henteu ngaktipkeun modél programmer, upami urang nyobian masang aplikasi anu tiasa janten résiko komputer, protéksi Windows 10 bakal nyegahana salain langsung ngahapus aplikasi. Nanging, upami urang aktipkeun, urang badé ngaliwat perlindungan kaamanan Windows 10, janten éta kedah diperhatoskeun nalika nganonaktifkeunana.

Aktipkeun modeu scheduler di Windows 10

  • Kahiji, urang kedah aksés kana pilihan Konfigurasi Windows. Cara panggancangna sareng saderhana nganggo jalan pintas tombol Windows konci + i. Cara séjén nyaéta ku ngaklik tombol Start sareng ngaklik cogwheel / gear.
  • Salajengna, hayu urang ngagosok Ngamutahirkeun sareng kaamanan.
  • Dina menu Pembaruan sareng kaamanan, dina kolom kénca, pencét dina Pikeun programer.
  • Ayeuna urang angkat ka kolom katuhu sareng aktipkeun saklar dina bagian éta Modeu programmer.

Urang kedah tumut kana akun mareuman modeu pamekar ieu saatos prosés anu maksa kami pikeun nganonaktifkeunana parantos réngsé, upami kami henteu hoyong tim kami janten résiko tina kemungkinan ancaman anu tiasa ngahontal tim kami tanpa kami perhatoskeun, urang kedah ngaktipkeun deui.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.