Kumaha carana ngaktipkeun sensor panyimpenan dina Windows 10

Logo Windows 10

Ngatur panyimpenan komputer dina Windows 10 henteu gampang. Penting pikeun ngagaduhan ruang anu cekap pikeun tiasa nyimpen sadaya program sareng file anu dipikahoyong. Sanaos kadang ieu henteu tiasa dilakukeun, sareng kami nganggo program anu ngabantosan kami pikeun ngaleungitkeun file-file anu urang henteu peryogikeun. Tapi kanyataanna nyaéta urang henteu kedah program naon waé pikeun éta.

Pilihan sapertos CCleaner kasohor ku pangguna Windows 10. Tapi sistem operasi éta sorangan ngagaduhan padika anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur panyimpenan ku cara anu saderhana. Ieu sénsor panyimpenan. Kami nunjukkeun anjeun kumaha éta diaktipkeun sareng kanggo naon éta.

Sensor panyimpenan asalna tina Windows 10. Mangrupikeun sénsor anu ngabantosan urang pikeun ngatur rohangan panyimpenan anu aya dina komputer urang ku cara anu épisién pisan. Anu bakal dilakukeun nyaéta milarian komputer sacara berkala sareng ngahapus file anu urang henteu peryogikeun. Utamana aranjeunna biasana file samentawis, anu ngan ukur nyandak rohangan.

Sénsor panyimpenan

Dina raraga ngaktipkeunana, urang kedah muka konfigurasi Windows 10. Sakali kabuka, urang kedah buka bagian sistem, anu mangrupikeun anu munggaran dina daptar. Teras, urang kedah ningali kolom anu nembongan di sisi kénca.

Di dinya, salah sahiji pilihan anu muncul dina daptar nyaéta neundeun. Urang pencét kana éta, teras pilihan anu ngarujuk kana panyimpenan komputer némbongan dina layar. Diantarana sénsor anu disebut tadi. Sacara standar, éta ditumpurkeun.

Anu kedah urang lakukeun nyaéta aktipkeun saklar anu kaluar handapeunana. Ku cara kieu, sensor gudang Windows 10 parantos diaktipkeun. Maka, éta sacara berkala bakal ngahapus file-file éta anu urang henteu kedah dina komputer urang. Trik anu saderhana pisan.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Carlos cenahna

    Abdi henteu kéngingkeun sénsor panyimpenanna