Kumaha AirPlay di Windows 10

AirPlay dina Windows

AirPlay mangrupikeun téknologi proprietari ti Apple anu ngaluncurkeun dasawarsa ka tukang, téknologi anu ngamungkinkeun audio sareng pidéo tiasa ditransmisikeun sacara nirkabel ka alat sanés, utamina Apple TV, sanaos dina sababaraha taun terakhir téknologi ieu parantos mimiti sayogi dina TV pinter ampir kabéh mérek.

Dina internét urang tiasa mendakan sajumlah ageung alat gratis anu ngamungkinkeun urang pikeun AirPlay alat ios kami, naha éta iPhone, iPad atanapi iPod touch, kana PC Windows kami, kumaha ogé, sadayana nawiskeun kami sababaraha kakurangan sareng operasina sanés anu pangsaéna, sanaos pikeun kasus sporadis mangrupikeun pilihan anu tiasa dilakukeun.

Panyawat udara

AirPlay dina Windows

Cara anu pangsaéna pikeun ngalirkeun pidéo sareng audio tina alat kami anu dikokolakeun ku ios, nyaéta nganggo aplikasi AirServer, aplikasi anu sayogi dina Microsoft Store haratis sareng sareng 30 dinten sidang.

Operasi AirServer sagampang muka aplikasi dina PC urang sareng angkat ka alat ti mana urang hoyong bagikeun layar, aksés ka panel kontrol, pencét dina Layar duplikat teras pilih nami tim kami.

Dina waktos éta, dina jandéla aplikasi AirServer, layar layar alat kami bakal ditingalikeun, kaasup audio, janten mangrupikeun alat anu saé upami urang hoyong ngarekam kaulinan urang atanapi nyiarkeunana ngalangkungan Twitch atanapi YouTube.

Aplikasi ieu, anu henteu murah, hargana 32,99 euro plus PPN, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna dina pasaran pikeun ngadamel AirPlay dina Windows. Upami anjeun milari kualitas sareng henteu ngagaduhan masalah atanapi watesan, ieu éta mangrupikeun solusi anu pangsaéna ayeuna aya di pasar.

5KPlayer

AirPlay dina Windows

Pilihan séjén anu sayogi, waktos ieu gratis nyaéta 5KPlayer. Fungsi ieu cocog pikeun ngabagi layar alat ios kami pikeun nunjukkeun gambar atanapi pidéo anu parantos kami simpen dina alat kami, kusabab upami kami hoyong nganggona pikeun kaulinan, aplikasi mimiti menerkeun naha éta gratis.

Upami ideu anjeun badé disiarkeun dina YouTube atanapi Twitch, kalayan 5KPlayer anjeun tiasa ngalakukeun éta, tapi kualitas pidéo bakal goréng pisan, kumargi laju pigura eureun dina waktos sareng sering kali gambarna beku.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.