Kumaha ngaleutikan aplikasi dina Windows 10 nganggo jalan pintas keyboard

Jalan pintas keyboard, upami anjeun biasa, mangrupikeun pilihan anu langkung saé anu disayogikeun ku sistem operasi desktop pikeun kami, khususna pikeun jalma anu kami méakkeun seueur jam payuneun tim kami, Kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun mopohokeun beurit ampir lengkep, kalayan naon hartosna.

Sanaos leres yén pintasan keyboard tiasa rada rumit pikeun seueur pangguna, saatos anjeun biasa ngagunakeunana sareng ngapalkeunana, anjeun moal hirup tanpa éta, sareng kuring nyarios kitu, pangguna anu nolak aranjeunna sadayana dugi ka anjeunna maksa nyalira ngagunakeunana . Ninggalkeun keyboard pikeun ngagunakeun beurit Pikeun nandaan sababaraha kecap dina kandel, ngaleutikan aplikasi, robih aplikasi ... atanapi tugas sanés ngirangan produktivitas urang.

Éta ngirangan produktivitas urang sabab sakali urang fokus, kedah lirén nyerat pikeun récéh Éta tiasa hartosna yén pikiran urang leres-leres dikosongkeun sareng urang kedah ngamimitian deui. Upami anjeun hoyong terang naon pilihan anu disayogikeun ku Windows 10 pikeun kami pikeun ngaleutikan aplikasi, kami bakal ngajentrekeunana di handap ieu.

  • Konci logo Windows + M: Ngaminimalkeun sadaya windows kabuka dina desktop.
  • Tombol logo Windows + panah ka handap: Ngaminimalkeun aplikasi anu ayeuna ditampilkeun dina layar.
  • Konci logo Windows + konci start: Ngaminimalkeun sadaya windows kecuali anu nuju urang damel.
  • F11: Maksimalkeun atanapi ngaleutikan jandéla tempat urang damel.
  • Konci logo Windows + Shift + Down key: Malikkeun jandéla anu sateuacanna dibuka bari ngajaga ukuranana.

Upami anjeun rutin damel sareng sababaraha aplikasi sasarengan dina hiji monitor, panginten janten waktosna kanggo ngamimitian nganggo pintasan keyboard ieu. Moal telat diajar hiji hal deui.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.