Kumaha mareuman bewara Windows Defender

Windows bek

Windows Defender parantos yuswa kalayan ngaleupaskeun Windows 10, sahingga janten antipirus paling lengkep anu aya sacara asli sareng gratis pisan. Windows Defender mangrupikeun antivirus pangsaéna dina pasaran, upami sanés anu pangsaéna, sareng éta ogé gratis sareng diénggalan sadidinten.

Kauntungan sanés anu urang mendakan dina Windows Defender nyaéta éta terpadu kana sistem, supados operasi na sampurna sareng urang sacara praktis henteu sadar yén éta dipasang, hiji hal anu moal aya kajadian sareng antipirus pihak katilu. Tangtosna, dina hal béwara éta tiasa dianggo sami sareng sésana antivirus.

Bewara, gumantung kana panggunaan pakakas urang, aranjeunna tiasa janten gangguan sareng seueur pangguna anu, gumantung kana aplikasina, tungtungna nganonaktipkeun aranjeunna. Upami anjeun hoyong ngaleutikan bewara anu anjeun tampi tina Windows 10, kalebet pembaruan sareng scan anu biasa dilakukeun Windows 10 dina komputer urang, kumargi anjeun percanten pisan, anjeun tiasa teraskeun nganonaktifkeun bewara Windows Defender.

Pareuman bewara Windows Defender

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngakses pilihan konfigurasi ngalangkungan kombinasi konci Tombol Windows + i.
  • Teras we sirah Perlindungan antipirus sareng ancaman sareng urang ngakses kolom di belah katuhu.
  • Dina kolom ieu, urang milari pilihanna Bewara panyalindungan ngalawan ancaman sareng virus.
  • Pikeun mareuman sadaya bewara, urang kedahna waé pareuman saklar pikeun ngeureunkeun nampi béwara pikeun kagiatan sareng hasil tés anu énggal, ancaman anu henteu kedah tindakan langsung sareng file atanapi kagiatan anu parantos dikonci.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.