Kumaha mareuman bewara Windows Defender dina Windows 10

Windows bek

Windows Defender mangrupikeun alat kaamanan standar dina Windows 10. Mangrupikeun alat anu tiasa dianggo sepanjang waktos sareng ngalir di tukang, supados tiasa ngadeteksi kamungkinan ancaman dina komputer. Ti waktos ka waktos, alat ieu biasana nunjukkeun urang sababaraha bewara. Sesuatu anu parantos ningkat ngalangkungan waktos, kalayan vérsi anyar sareng tiasa janten bangor.

Maka, aya pangguna anu hoyong mungkas béwara Windows Defender ieu dina komputer anjeun. Kabeneran, urang tiasa ngonpigurasi bewara alat kaamanan ieu ku cara anu saderhana pisan. Jadi ngirangan angka éta atanapi tuntas akhirna dina Windows 10.

Hal anu pangsaéna dina hal ieu nyaéta henteu nganonaktifkeun sadayana béwara. Tapi urang kedah ngantepkeun anu ngan ukur pikeun ancaman anu tiasa nyerang Windows 10. Ieu mangrupikeun hal anu sacara signifikan bakal ngirangan jumlah bewara anu ditingalikeun ku alat ieu. Janten, upami aya kajadian urang bakal nampi béwara dina komputer.

Langkungna Waktos, efektivitas alat kaamanan ieu parantos ningkat kasohor. Tapi ditambah ku ieu, béwara anu ditampilkeun dina komputer parantos ningkat. Dina kaseueuran kasus aranjeunna ngaganggu, sabab henteu masihan inpormasi anu penting. Aranjeunna bahkan nunjukkeun béwara pikeun nyaritakeun yén teu aya ancaman anu parantos dipendakan. Janten aranjeunna henteu teras-sami penting, anu hartosna yén urang tiasa ngaleungitkeunana dina Windows 10. Léngkah-léngkah anu urang kudu nuturkeun dina hal ieu dipidangkeun ieu di handap.

nTumpurkeun Béja Windows Defender

Pikeun ngalakukeun ieu, sapertos biasa dina kasus ieu, urang kedah mimiti muka konfigurasi Windows 10. Nalika urang aya di jero, urang kedah tuliskeun bagian anu disebut Pembaruan sareng kaamanan. Di dinya urang bakal tiasa ngatur sababaraha aspék alat kaamanan ieu. Di sisi kénca layar urang kedah pencét dina Windows Defender. Anjeun tiasa ogé muka alat kaamanan langsung dina komputer. Pikeun ngalakukeun ieu, buka ikon tameng anu nembongan dina baki sistem teras pencét dina ikon pakakas sareng lebetkeun bewara.

Béja Windows Defender

Dina bagian bewara anjeun kedah lebetkeun pilihan Atur bewara. Di dinya urang bakal tiasa nyaluyukeun pilihan ieu ngeunaan bewara mana anu hoyong ditampi sareng mana anu henteu. Éta teras bakal nunjukkeun ka kami halaman manajemén pikeun béwara Windows Defender ieu. Aya bagian anu disebut Perlindungan Pemberitahuan ngalawan virus sareng ancaman. Éta aya di dieu dimana urang bakal tiasa nangtoskeun mana anu hoyong ditampi, gumantung kana naon anu urang pilari.

Sababaraha bewara ieu informatif, yén kami henteu kéngingkeun inpormasi penting. Janten urang tiasa mareuman saklar gigireunana. Janten aranjeunna ditumpurkeun. Ieu bewara yén Windows 10 biasana nunjukkeun urang dina seueur kasus sareng éta mangrupikeun anu ngaganggu. Anu kami nyebatkeun anu ngawartosan yén aranjeunna henteu mendakan nanaon dina analisa na atanapi henteu aya ancaman. Janten aranjeunna leres-leres henteu nyayogikeun kami naon waé anu kapaké iraha waé. Janten urang tiasa lirén nampi aranjeunna.

Pertahan Bewara

Ku cara kieu, kami parantos mareuman anu informatif. Tapi Windows Defender bakal nunjukkeun urang ngan ukur anu penting. Hal anu saé nyaéta urang tiasa ngatur béwara ieu sepanjang waktos. Dina bagian ieu anjeun tiasa ningali sadaya bewara anu aya dina bagian, janten anjeun tiasa nangtoskeun dina unggal hal anu mana anu anjeun badé anggo.

Janten upami nalika anjeun ngonpigurasi ieu, anjeun nganggap aya sababaraha anu sumping kana komputer anjeun, anjeun bakal tiasa ngarobih saloba anu anjeun pikahoyong. Prosésna sok sami dina sadaya kasus. Kukituna, anjeun tiasa gaduh kirang béwara tina alat kaamanan dina komputer anjeun, anu bakal ngajantenkeun langkung kirang bangor tibatan biasana. Naha anjeun ogé parantos ngarobih bewara dina kasempetan naon waé?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.