Kumaha nganonaktifkeun bewara dina Windows 10

Windows 10

Aplikasi anu parantos kami pasang dina Windows 10 kamungkinan ngirim kami bewara. Sistem éta sorangan ogé ngirimkeun sababaraha urang pikeun sababaraha kasus. Tapi, pangguna tiasa mendakan bewara ieu ngaganggu. Bagéan anu hadé nyaéta dimungkinkeun pikeun nganonaktifkeunana, sawaréh atanapi sagemblengna. Sangkan urang tiasa mopohokeun aranjeunna.

Salajengna urang badé ngajelaskeun léngkah-léngkah anu urang kedah laksanakeun dina urutan nganonaktipkeun bewara dina komputer Windows 10 urang. Urang tiasa milih pikeun ngeureunkeunana sadayana, atanapi janten ngan ukur sababaraha, jalma anu paling ngaganggu urang, anu bakal urang mupus.

Mimiti urang kedah aksés setélan Windows 10. Éta ogé tiasa diaksés tina pusat kagiatan dina komputer anjeun, di palih katuhu handapeun layar. Di jerona urang ngagaduhan pilihan anu disebat sadayana konfigurasi, anu nalika mencét bakal nyandak urang kana konfigurasi komputer. Anjeun tiasa milih cara anu paling raoseun pikeun anjeun sepanjang waktos.

Pareuman bewara

Bewara

Sakali kami dina konfigurasi Windows 10, urang kedah tuliskeun bagian sistem, anu mimiti muncul dina daptar. Nalika kami aya dina sistem, urang kedah ningali kolom dina sisi kénca layar. Di jerona urang mendakan pilihan anu disebut béwara sareng tindakan. Éta bagian anu dipikaresep ku urang, janten urang kedah mencétan.

Urang turun dugi ka ngahontal pilihan béja dina bagian ieu. Kami ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun milih jinis bewara anu hoyong kami tampi dina sistem operasi. Pilihan anu tiasa urang pilih nyaéta:

  • Tembongkeun bewara dina layar konci: Pilihan ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun kamungkinan Windows 10 nunjukkeun bewara dina layar konci. Ku ngaktipkeunana, saha waé tiasa ningali béwara ieu tanpa kedah aksés kana komputer.
  • Tembongkeun telepon VoIP anu asup sareng waspada dina layar konci: Upami aya anu nyobian nelepon sora online, bewara na bakal muncul dina layar konci (upami urang hoyong).
  • Tingalikeun kuring pangalaman wilujeng sumping: Éta jawab ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun pangalaman wilujeng sumping. Ieu ngandung harti yén nalika pembaruan Windows 10 ageung sumping (sapertos anu di usum gugur atanapi cinyusu) éta bakal nunjukkeun pedoman leutik pikeun fungsi-fungsi anyar sareng cara urang kedah ngamangpaatkeunana.
  • Kéngingkeun tip, naséhat, sareng tip nalika nganggo Windows: Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun kamungkinan yén sistem nunjukkeun kami saran nalika urang nganggo aplikasi atanapi alat anu tangtu. Éta ogé kalebet kamampuan nembongkeun iklan, dina bentuk rekomendasi.
  • Kéngingkeun béja tina aplikasi sareng pangirim anu sanés: Éta jawab ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun kanyataan yén aplikasi anu anjeun gaduh dina Windows 10 tiasa ngirim bewara. Anjeun bakal teras mendakan bewara ieu di pusat kagiatan.

Windows 10

Sacara manual ngatur bewara

Upami urang turun sakedik deui dina bagian anu sami ieu, urang ngagaduhan kamungkinan pikeun sacara manual sareng sacara individual ngatur sababaraha bewara ieu. Ieu mangrupikeun aplikasi atanapi fungsi anu aya dina komputer, sareng anu gaduh kamampuan ngaluarkeun bewara. Tapi, urang panginten henteu hoyong mareuman sadayana sareng aya sababaraha anu dipikaresep ku urang. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang atur dina bagian ieu ku cara anu saderhana.

Di dieu urang tiasa pilih tina aplikasi mana anu kami badé nampi béwara dina Windows 10 sareng anu henteu. Janten, anu urang raoskeun bangor atanapi anu kami henteu percanten penting, urang tiasa mareumanana nganggo saklar di gigireun tiap nami. Éta cara anu saderhana pisan pikeun ngatur béwara ieu dina komputer anjeun.

Bewara

Sakali anjeun parantos milih aplikasi, anjeun kedah kaluar tina konfigurasi. Ti ayeuna ayeuna, Windows 10 ngan ukur nunjukkeun bewara anu parantos anjeun pilih. Dina urutan ningali aranjeunna, anjeun kedah angkat ka pusat kagiatan, perenahna di katuhu handap layar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.