Kumaha nganonaktifkeun Kontrol Akun Pamaké (UAC) dina Windows 10

UAC

Kontrol Akun Pamaké, ogé katelah UAC, mangrupikeun salah sahiji fitur Windows anu éta sanés anu énggal dina Windows 10.

Dirancang pikeun lirénkeun aplikasi tina parobihan dina sistem tanpa pangguna terang. Alat anu gunana pisan, tapi sapertos dina vérsi Windows anu sateuacana éta kajantenan kami henteu hoyong gaduhna dina vérsi 10 Windows ieu anu tumpul pikeun tiap program anu kami pasang atanapi kontrol, janten di handap ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha Konpigurasikeun kontrol akun pangguna.

Kaamanan Éta salawasna ngakibatkeun yén urang kudu laksanakeun léngkah-léngkah anu diulang unggal dua ku tilu, janten kadang-kadang urang ngahurungkeun pikeun mareuman aranjeunna sabab tim kami henteu peryogi pisan aranjeunna. Hayu urang ngalih kana kumaha éta nganonaktifkeun atanapi ngonpigurasi dina Windows 10.

Kumaha nganonaktipkeun UAC dina Windows 10

  • Kami muka ménu mimiti atanapi langsung kana milarian nganggo «UAC» o "Kontrol akun pangguna"
  • Kami milih "Konpigurasikeun kontrol akun pangguna" tina hasil pamilarian.
  • Di dieu urang parantos gaduh panel kontrol akun pangguna sareng a geseran di sisi kénca anu ngamungkinkeun urang ngarobih setélan

UAC

  • Sakumaha urang parantos ngonpigurasi sacara standar dina setting kadua, urang pasihkeun ka anu salajengna «Wartosan kuring ngan ukur nalika aplikasi nyobian ngarobih komputer (ulah surem desktop)
  • Kami pencét dina OK sareng mastikeun.

Kami ngandelkeun parobihan ieu pikeun ngahontal éta sistem kirang aman, Janten urang tiasa ngantunkeun rohangan pikeun input tina kalakuan jahat, tapi di dieu kaputusan hiji bakal asup upami aranjeunna biasana ngagaduhan kabiasaan anu hadé dina naon anu dilakukeun dina komputer sareng henteu ngaliwat halaman-halaman anu asal diragukeun.

Kalayan parobihan ieu urang bakal mastikeun yén urang henteu kedah nampi unggal pamasangan aplikasi dina waktos anu sami salah ngajantenkeun perobihan kana komputer, janten urang moal ngagaduhan sistem anu rumit pikeun nampi sareng ngarobih naon anu urang lakukeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.