Kumaha nganonaktifkeun milarian jaringan nirkabel otomatis dina Windows

Wifi

Salah sahiji trik anu ku seueur urang dianggo tiheula pikeun ngahemat umur batre dina laptop nganonaktifkeun milarian jaringan nirkabel otomatis ngaliwatan saklar khusus anu seueur tim lebetkeun. Nalika téknologi parantos mekar, notebooks parantos langkung épisién nyarios dina énergi.

tapi, teu sadaya jelema ngagaduhan alat-alat canggih atanapi anjeun gaduh kasempetan pikeun ngomean éta. Upami anjeun gaduh komputer Samaun, anu henteu ngasupkeun opsi pikeun nganonaktifkeun Wi-Fi, di handap ieu kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngahémat batré ku nganonaktifkeun milarian otomatis jaringan nirkabel.

Windows 10 asli dikonfigurasi sahingga teras-terasan milarian jaringan Wi-Fi kanggo nyambung. Prosés ieu, anu lumangsung di tukang, tiasa nyéépkeun seueur batréna upami urang henteu nyambung kana jaringan Wi-Fi, janten anu pangsaéna pikeun urang nyaéta ngarobah konfigurasi tina otomatis jadi manual.

Nalika ngarobah konfigurasi tina otomatis janten manual, alat-alat urang ngan ukur bakal milari jaringan Wi-Fi nalika urang pencét kana ikon anu ngagambarkeun éta. Pikeun ngalaksanakeun prosés ieu, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ieu di handap.

jaringan wifi milarian manual

  • Anu mimiti nyaéta aksés kana Windows Services ngetik dina kotak pamilarian Cortana "Services.msc" tanpa tanda petik sareng pencét Enter.
  • Teras, urang milarian pilihan na Konfigurasi WLAN otomatis teras pencét dua kali pikeun ngaksés pasipatanana.
  • Salajengna, dina bagian Status jasa, pencét dina Eureun.
  • Tungtungna, pikeun ngarobih modeu milarian tina Otomatis kana Manual, dina bagian éta Jenis ngamimitian, pencét panah turun-turun sareng pilih padoman. Pikeun parobihanana tiasa diterapkeun, pencét dina Larapkeun.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.