Kumaha nganonaktipkeun aplikasi latar tukang salamina dina Jandéla 10

Windows 10

Aplikasi latar tukang aranjeunna mangrupikeun hal anu mangaruhan kinerja komputer. Kabeneran, dina vérsi sapertos pangguna Windows 10 tiasa ngalakukeun naon-naon. Janten aplikasi ieu henteu tiasa dijalankeun dina komputer sareng mangaruhan kinerja na. Jang ngalampahkeun ieu, aya trik anu saderhana pisan.

Atuh éta, pangguna anu nganggo komputer Windows 10 tiasa ngadamel henteu aplikasi ngaji di tukang. Hal anu tiasa kahontal salamina. Ku alatan éta, aplikasi ieu moal nyéépkeun sumber daya, ngajantenkeun komputer janten langkung parah. Hal anu pohara ngabantosan dina kisaran rendah.

Pikeun ieu, urang kedah mimiti asup kana setélan Windows 10. Éta tiasa dilakukeun ngalangkungan paréntah Win + I atanapi ku muka ménu mimiti teras ngaklik tombol cogwheel. Sakali kami dina konfigurasi dina komputer, urang kedah ngalebetkeun bagian privasi.

Aplikasi latar tukang

Dina bagian ieu kami ningali kolom dina kénca. Dina kolom ieu, urang kedah ngageser sakedik, dugi ka tungtungna. Di dinya urang bakal pendak a bagian disebut aplikasi tukang. Éta bagian anu dipikaresep ku urang dina hal ieu. Kituna, urang klik pikeun ngalebetkeunana.

Dina bagian ieu, urang mendakan sareng sadaya aplikasi dina Windows 10 dijalankeun di tukang. Di gigireun tiap aplikasi kami gaduh saklar, anu nyatakeun diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun. Naon anu tiasa urang laksanakeun dina hal ieu, pilih aplikasi anu kami henteu hoyong ngajalankeun di tukang. Janten teu saurang ogé diantarana bakal lumpat di tukang. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta henteu salah sahijina tiasa ngalakukeun éta, anjeun gaduh saklar di luhur anu ngaleungitkeun pilihan ieu.

Pamaké mutuskeun dina hal ieu naon aplikasi latar tukang anu anjeun hoyong nonaktipkeun. Janten, kinerja Windows 10 henteu kedah kapangaruhan pisan ku aplikasi sapertos kitu anu ngalir sepanjang waktos di tukang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.