Kumaha nganonaktipkeun Bantuan Jauh di Windows 10

Logo Windows 10

Bantuan Jauh mangrupikeun fungsi anu tiasa seueur manpaat dina Windows 10. Éta ngabantosan urang supados jalma sanés tiasa ngaksés alat-alat urang, sahingga méréskeun hiji masalah. Sanaos tiasa nyalametkeun urang dina seueur kasus, éta mangrupikeun fungsi anu tiasa dikompromikeun sareng dieksploitasi ku panyerang dina waktos-waktos.

Kituna, seueur pangguna anu hoyong nonaktipkeun bantuan jauh dina komputer Windows 10 anjeun. Janten aranjeunna henteu rentan diserang iraha waé. Kusabab aya kasempetan aya serangan anu nguntungkeun tina fungsi ieu dina komputer.

Janten upami urang henteu nganggona kana komputer Windows 10 urang, langkung saé upami urang mareuman bantosan jauh ieu. Mimiti urang kedah muka kauntungan pikeun ngajalankeun komputer. Kami nganggo kombinasi konci Win + R. Teras, nalika jandéla dibuka urang kedah nyerat paréntah ieu: SystemPropertiesAdvanced. Urang teras pencét enter.

Pareuman bantosan jauh

Jandéla sipat sistem teras dibuka. Di jerona urang kedah buka tab aksés jauh, anu urang tingali di luhur na. Ku ngaklik dinya, pilihan anyar ditampilkeun dina layar. Urang kedah ningali bagian desktop jauh.

Kami ningali yén urang ngagaduhan dua pilihan, anu ngamungkinkeun sareng teu kéngingkeun koneksi jarak jauh. Upami urang gaduh bantuan jarak jauh Windows 10 diaktipkeun, maka urang kedah ngeklik teu kéngingkeun. Ku cara kieu urang nganonaktifkeun bantosan ieu dina komputer. Sakali parantos, urang nampi.

Kalayan léngkah-léngkah ieu saderhana anu urang gaduh bantosan jauh dinonaktipkeun dina komputer urang. Dina sababaraha kasus, upami anjeun hoyong ngabatalkeun prosés na, anjeun tiasa ngalaksanakeun léngkah anu sami. Janten gampang pisan pikeun ngaktipkeun atanapi mareumanana sepanjang waktos. Naha anjeun nganggo bantosan jauh di Windows 10?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.