Kumaha nganonaktipkeun bewara email anyar dina Windows 10

Pareuman bewara email anyar dina Windwos 10

Windows 10 ngagabungkeun aplikasi Mail sacara asli, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur rekening email kami ku cara anu saderhana sareng visual, tanpa kedah nganggo aplikasi rumit anu nawiskeun seueur fungsi tapi anu moal kami anggo.

Diantara pilihan anu béda anu ditawarkeun ku aplikasi Mail ka kami, dinten ieu urang nyarioskeun kamungkinan nganonaktipkeun bewara ngeunaan email anyar anu kami nampi, bewara anu kadang tiasa langkung seueur masalah tibatan solusi produktivitas.

Sedengkeun leres yén Windows 10 nawiskeun kami fungsina Asistén konséntrasi, fungsi anu nganonaktifkeun sadayana bewara anu kami nampi, gera almenak, pesen sistem ... kadang-kadang urang henteu resep pikeun nganonaktifkeun masing-masing sakaligus, khususna anu aya hubunganana sareng kalénder.

Aplikasi Surat, ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun, akun ku akun, upami urang hoyong nampi bewara ngeunaan email anu anyar anu kami nampi, pilihan anu gunana pisan nalika kami nganggo akun ngan ukur pikeun ngadaptar pikeun jasa wéb sareng ngan ukur nampi iklan, tah, langkung sapertos SPAM.

Pareuman bewara pikeun email Windows 10 anyar Ngaliwatan aplikasi Mail éta mangrupikeun prosés anu saderhana anu kami jéntrékeun di handap:

Pareuman bewara email anyar dina Windwos 10

  • Mimiti, urang kedah muka aplikasi mail teras pencét dina kabayang gear Upami anjeun nempatkeun di handapeun koropak pikeun ngakses pilihan konfigurasi.
  • Teras, dina kolom anu dipidangkeun di sisi katuhu aplikasi, pencét dina Bewara.
  • Dina Bewara, urang kedah pilih tina akun mana tina anu parantos kami atur dina aplikasi, kami hoyong lirén nampi béwara.
  • Tungtungna, urang kedah mareuman saklar Tembongkeun bewara di pusat aksi.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.