Kumaha nganonaktipkeun pangakuan pidato dina Windows 10

Windows 10

Pangguna Windows 10 gaduh fitur anu sayogi pikeun aranjeunna anu ngamungkinkeun kontrol komputer nganggo paréntah sora. Urang tiasa ngalaksanakeun sababaraha fungsi atanapi ngaéksekusi paréntah tinangtu berkat pangakuan waktos tina komputer. Éta tiasa manpaat dina sababaraha waktos, sareng aya jalma anu raoseun pisan. Sanaos seueur pangguna boro nganggo éta, ku sabab éta, aranjeunna panginten tiasa mareumanana.

Pangenal sora ieu dina Windows 10 nyaéta anu ngamungkinkeun urang ngendalikeun Cortana sareng nyungkeun asistén pikeun ngalaksanakeun sababaraha fungsi. Tapi seueur jalma henteu nganggo paréntah sora ieu, anu rada terbatas. Janten nganonaktipkeun fitur na lumayan lumayan.

Léngkah anu urang kedah laksanakeun dina hal ieu saderhana pisan. Urang mimitian ku buka konfigurasi Windows 10. Sakali kami di lebet, urang kedah angkat ka bagian Privasi. Nalika kami aya dina bagian ieu, urang kedah ningali menu anu nembongan di sisi kénca layar, dina kolom.

biantara Pangakuan

Urang teras pencét dina bagian anu disebat Suara. Sakali di jero, urang angkat ka daérah anu disebut pangenal sora online anu nembongan dina layar. Kami ngagaduhan téks ngeunaan fungsi ieu, sareng handapeunana aya saklar. Paling dipikaresep, éta ditumpurkeun sacara standar. Sanaos upami diaktipkeun, urang kantun mencét saklar.

Nalika urang ngalakukeun ieu, Pangakuan pidato Windows 10 dinonaktipkeun. Janten urang moal tiasa nganggo fungsi ieu dina komputer iraha waé, dugi ka diaktipkeun deui. Janten urang moal tiasa ngaluarkeun paréntah sora ka Cortana, asistén komputer.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, léngkah-léngkah anu urang kudu nuturkeun dina hal ieu saderhana pisan. Upami iraha waé anjeun badé ngaktipkeun pangenal sora ieu dina Windows 10 ka hareup, léngkah pikeun nuturkeun sami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.