Kumaha nganonaktipkeun pembaruan dina Windows 10 (2020)

update Windows

Pembaruan Windows sok janten repot pikeun dipasang sareng diunduh. Untungna, sabab taun-taun parantos kalangkung, Microsoft parantos ningkat pisan bentukna sareng pamasanganana. Tina Windows News kami nyarankeun Pasangna sepanjang waktos upami urang hoyong alat-alat na aman.

Nanging, aya kamungkinan yén dina sababaraha kasempetan, urang henteu hoyong atanapi henteu hoyong masang pembaruan khusus, atanapi urang ngan saukur hoyong nyayogikeun sadinten damel urang pikeun ngempelkeun sadayana, sanaos henteu disarankeun, kumargi Microsoft nyandak miara pangjurung aranjeunna nalika urang terang éta urang moal nganggo peralatan urang.

Upami anjeun hoyong komputer anjeun kéngingkeun pembaruan anu énggal dipasang, hanjakalna, kami moal tiasa ngalakukeun éta tina pilihan konfigurasi Windows, kusabab pilihan ieu henteu sayogi ku apdet pangénggalna. Hiji-hijina hal anu tiasa kami laksanakeun nyaéta nganggo aplikasi ti pihak katilu, a aplikasi haratis anu tanggel waler pikeun nganonaktifkeun pembaruan otomatis tim kami.

Eureun pembaruan Windows 10

Kuring ngobrolkeun aplikasi na Eureun pembaruan Windows 10, aplikasi gratis anu urang tiasa unduh dina tautan ieu. Operasi aplikasi ieu saderhana pisan, sabab fungsina diwatesan kana hiji tombol, nyaéta tombol anu disebat Eureun Pembaruan Windows.

Urang tiasa sacara gancang ngabalikeun prosés ngalangkungan aplikasi éta sorangan, fungsi anu urang sigana kapaksa dilakukeun upami urang badé masang aplikasi ti Microsoft Store. Urang kedah balikeun deui liwat aplikasi anu sami ieu, kumargi dina pilihan Pembaruan Windows, teu aya pilihan sanés anu ditingalikeun, sadaya pilihan ngaleungit nalika nganonaktipkeun pembaruan Windows sareng aplikasi ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.