Kumaha nganonaktipkeun pembaruan otomatis ti Microsoft Store

Microsoft Store

Toko aplikasi Windows, dileupaskeun kalayan diluncurkeun Windows 8, dina nami Windows Store. Tapi nalika konvergénsi aplikasi anu dipikiran ku Microsoft ngembang, ieu ngarobah nami janten Microsoft Store, parobihan anu langkung suksés pikeun sadaya alat Windows ngagaduhan aksés kana éta.

Microsoft Store nyayogikeun kanggo urang seueur seueur seueur kaulinan sareng aplikasi anu tiasa urang pasang dina komputer, aplikasi sareng kaulinan anu parantos lulus analisis kaamanan pakait sareng éta ogé henteu nimbulkeun résiko pikeun privasi tim kami. Aplikasi anu urang pasang tina toko ieu diperbarui sacara otomatis.

Masalah anu diperbarui otomatis ku urang nyaéta Windows henteu nginpokeun ka kami sabaraha sering épék pikeun vérsi énggal dilaksanakeun, janten kamungkinan nalika urang badé nganggo aplikasi, éta henteu diénggalan kana vérsi pangénggalna atanapi éta ayeuna nuju ngaunduh.

Upami aplikasi na nyéépkeun sakedik rohangan, henteu masalah, tapi upami éta salah sahiji anu nyandak sababaraha gigabyte, urang bakal ningali anjeun kapaksa ngantosan atanapi ngabatalkeun pamasangan, pilihan anu henteu teras sayogi. Upami anjeun hoyong nganonaktifkeun apdet otomatis tina aplikasi anu sayogi di Microsoft Store, anjeun kedah nuturkeun léngkah anu diwincik di handap ieu:

  • Mimiti, sakali kami parantos muka Toko Microsoft, urang angkat ka tilu titik horisontal perenahna di belah katuhu avatar kami, tempatna di beulah katuhu luhur aplikasi.
  • Teras, pencét dina konfigurasi.
  • Pilihan kahiji anu ditampilkeun, Pembaruan aplikasi, nunjukkeun kami a saklar yén urang kedah mareumanr pikeun nyegah apdet dipasang otomatis.

Sakali kami nganonaktifkeun pembaruan otomatis, urang kedah cek sacara manual upami urang gaduh apdet kana aplikasi anu parantos kami pasang dina komputer kami tina aplikasi ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.