Kumaha nganonaktipkeun PIN login dina Windows 10

Kumaha carana miceun ngamimitian

Upami anjeun bosen ngalebetkeun PIN unggal waktos anjeun lebet kana Windows, anjeun tiasa mareumanana, salami sababaraha kaayaan kacumponan upami anjeun hoyong ngajantenkeun data dina komputer anjeun aman. Hiji-hijina alesan anu tiasa nyababkeun urang ngémutan PIN login nyaéta tim kami henteu tiasa diaksés ku anu sanés.

Sareng urang tiasa nyarios yén, sanaos kitu, sabab upami aya anu nyolong peralatan kami, aranjeunna tiasa ngaksés sadaya eusi anu aya tanpa aya masalah. Upami sanaos résiko anu ditimbulkeun ku teu hoyong ngajagaan peralatan urang ku PIN, ieu sababaraha léngkah anu kedah dituturkeun nonaktipkeun PIN nalika login.

Nonaktipkeun PIN login dina Windows 10

PIN login

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngakses pilihan konfigurasi Windows 10 ngalangkungan roda roda anu aya dina ménu mimiti atanapi ku mencét tombol kombinasi Windows + i.
  • Teras, urang ngaksés ménu Akun.
  • Dina kolom kénca, urang milih Pilihan Login.
  • Ayeuna urang angkat ka kolom di belah katuhu sareng milari pilihan Perlukan login. Dina pilihan ieu, pencét dina kotak drop-down sareng pilih teu kungsi.

Sakumaha kuring nyebatkeun dina awal tulisan ieu, pilihan ieu ngan ukur disarankeun pikeun nganonaktifkeunana upami teu aya anu ngagaduhan aksés fisik ka tim kami, tanpa ngandelkeun kamungkinan babaturan batur, sanaos jalma-jalma ieu hiji-hijina anu aranjeunna pikahoyong nyaéta alat-alat pikeun ngajual éta, henteu kedah maca data anu aya di jero.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.