Kumaha nganonaktipkeun sora dina Windows 10

Windows 10

Windows 10 mangrupikeun sistem operasi anu masihan urang seueur kamungkinan dina hal kustomisasi. Ieu mangrupikeun hal anu ogé ngarujuk kana sora-sora anu aya di jerona. Kusabab éta mungkin aya jalma anu hoyong yén teu aya sora dina alat-alatna. Éta panginten peka kana sora sareng ngaraos ngaganggu. Dina pengertian ieu kami gaduh sababaraha pilihan anu sayogi dina komputer.

Kusabab Windows 10 masihan kami kamampuan pikeun nganonaktifkeun sadaya sora. Janten moal aya anu bakal disiarkeun dina sistem. Sanaos upami ngan aya sababaraha sora anu sigana ngaganggu urang, urang tiasa milih sora anu khusus anu urang teu resep. Dua pilihan anu mungkin jeung pisan gampang pikeun ngalakonan.

Kusabab kitu, anjeun bakal tiasa milih pilihan anu paling cocog sareng anu anjeun milari. Salajengna urang badé ngawartosan anjeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun dina dua kasus. Janten upami anjeun parantos ngarencanakeun ngalaksanakeun salah sahiji dua, anjeun moal aya masalah dina prosés na. Anjeun kedah nuturkeun léngkah anu dibéréndélkeun di handap ieu.

Pareuman sadaya sora dina Windows 10

Sora

Urang mimitian ku pilihan anu langkung ekstrim tina duaan. Simkuring bade meunang leupas tina sakabeh jalma sora anu di Windows 10. Sistem operasi boga ciri nu ngamungkinkeun pikeun nyabut sakabéh éta. Salaku tambahan, urang henteu kedah masang nanaon, sabab éta mangrupikeun hal anu asli dina sistem operasi éta sorangan. Janten gampang pisan dilaksanakeun. Naon anu kudu urang lakukeun dina kasus ieu?

Urang mimitina kedah aksés kana konfigurasi Windows 10. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo kombinasi konci Win + I. Maka setélan bakal kabuka dina layar komputer anjeun. Di jerona urang gaduh sababaraha bagian, diantarana, anu dipikaresep ku kami nyaéta bagian personalisasi. Kituna, urang pencét dina. Teras, dina kolom di kénca layar, urang pencét kana téma.

Mangka pilihan dina bagian ieu muncul di puseur layar. Salah sahiji anu kaluar nyaéta sora na, anu anjeun kedah pencét. Lajeng jandela anyar muka dina layar komputer, nu mangrupakeun hiji sora. Dina jandéla ieu, urang bakal ningali yén aya bagian disebut Kombinasi sora, anu ngagaduhan daptar turun-handap di handapeunana. Anjeun kudu klik dina daptar ieu, sarta dina eta milih Tanpa sora. Teras, kami masihan anjeun ngalamar teras nampi di handap.

Ku cara kieu, kami parantos ngaleungitkeun sadaya sora dina Windows 10. Gampang pisan kéngingkeun, sakumaha anjeun tiasa tingali. Upami anjeun hoyong ngabatalkeun ieu, léngkahna sami, ngan anjeun kedah milih pilihan sanés dina daptar éta. Teras, upami urang ngan hoyong sababaraha sora.

Pareuman sababaraha sora dina Windows 10

Sora

Ngan ukur aya sababaraha sora anu ngaganggu. Dina hal ieu, urang henteu kedah nangtoskeun hal anu ekstrim sapertos anu parantos dilakukeun dina bagian kahiji. Tapi urang kedah bet dina metode anu sanés. Windows 10 ngamungkinkeun anjeun bisu ngan ukur sababaraha sora. Kami ngalakukeun éta dina bagian kustomisasi dimana kami aya di bagian kahiji.

Urang pencét deui kana pilihan téma dina kolom di kénca layar. Salajengna, urang kedah balik kana bagian sora. Maka kami klik dina pilihan éta, supados jandéla na némbongan dina layar. Dina handapeun jandéla éta aya bagian anu disebat sora, kalayan daptar turun-handap. Di jerona urang ngagaduhan sagala rupa sora tina sistem operasi. Hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaeta pikeun milih [Euweuh] dina acara rék Jempe.

Ku cara kieu, sora khusus tina sistem operasi nuju disada. Sakumaha biasana anu henteu dipikaterang naon unggal sora, anjeun tiasa pencét kana sora anu khusus sareng cobian, Kanggo terang naon masing-masing. Kusabab anjeun teu hayang ngaleupaskeun sora sababaraha iber penting dina Windows 10.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.