Kumaha mareuman touchpad laptop

touchpad

Upami hoyong terang kumaha nganonaktipkeun touchpad di Windows 10 sareng laptop anjeun henteu ngahijikeun tombol taktil (atanapi fisik) anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun éta, dina tulisan ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun nganonaktipkeun sakali sareng sadayana sareng naon anu tiasa anjeun damel dina permukaan na panah beurit.

Beda sareng MacBooks, touchpad dina laptop anu dikokolakeun ku Windows mangrupikeun anu paling parah anu paling parah. Operasi na henteu ngan ukur henteu dioptimalkeun pikeun alat naon waé, tapi ogé, dina kaseueuran kasus éta ngaréspon kirang némpél, kitu urang moal tiasa ngamangpaatkeun fungsi anu sakuduna éta nawiskeun.

Pilihan kahiji pikeun nganonaktifkeun touchpad tina laptop nyaéta nganonaktipkeun supir sareng alat éta nyalira ngalangkungan Control Panel. Masalahna nyaéta Windows éta bakal mendakan yén aya pakakas anu ditumpurkeun sareng bakal keukeuh masang deui sareng deui.

Solusi anu sanésna nyaéta nganonaktifkeun langsung ngalangkungan pilihan konfigurasi Windows. Kumaha? Dihandap ieu kuring nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun Poho lengkep ngeunaan touchpad laptop anjeun.

Upami anjeun mikirkeun nganonaktifkeunana, éta kusabab anjeun nganggo beurit anu disambungkeun ngalangkungan Bluetooth atanapi ngalangkungan port USB, kusabab upami sanésna, éta bakal hésé pisan berinteraksi sareng Windows tanpa kanyaho anu cukup, nyaéta, ngan ukur ku keyboard.

Pareuman touchpad

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngakses pilihan konfigurasi Windows ngalangkungan cogwheel kapanggih dina ménu mimiti atanapi ngalangkungan pintasan keyboard Windows + i.
  • Teras, pencét dina alat - Panel toél.
  • Dina bagian ieu, pikeun mareuman touchpad urang kedah mareuman kotak Panel toél pikeun nembongkeun pesen Ditumpurkeun.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.