Kumaha mareuman transparansi dina Windows 10

Windows 10

Langkung seueur gula, langkung manis. Épék visual langkung seueur sistem operasi, beuki katingali sacara visual. Masalahna aya di tim anu sumberdaya diwatesan, kumargi masing-masing épék visual nganggo grafis sareng prosesor alat kami, nganggo sumber anu tiasa kami alokkeun pikeun kinerja aplikasi.

Salah sahiji épék anu paling pikaresepeun, sajaba ti animasi, nyaéta transparansi. Transparansi nunjukkeun kasang tukang desktop dina ménu Windows sareng aplikasi anu cocog, tapi konsumsi sumberdaya na biasana lumayan tinggi, janten mangrupikeun ideu anu saé pikeun nganonaktifkeunana upami tim kami langkung lemes tibatan leumpang.

Pareuman transparansi hartosna éta kinerja tim kami bakal ningkat sacara substansial kumargi panggunaan prosesor sareng grafik diréduksi janten naon anu diperyogikeun sacara ketat, nyaéta nawiskeun sumber daya anu diperyogikeun pikeun aplikasi pikeun jalan anu leres.

Para nonaktipkeun transparansi dina Windows 10 urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

Pareuman pangaruh transparansi Windows 10

Kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + io atanapi urang aksés ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.

  • Salajengna, pencét dina ikon personalization.
  • Dentro de personalization, dina kolom kénca pencét dina kelir.
  • Dina bagian kénca, urang kedah milarian dina jero Pilihan langkung fungsina Pangaruh transparansi.
  • Pikeun nganonaktifkeun aranjeunna, urang kedah waé pupus centang saklar Diaktipkeun.

Dina waktos éta, anjeun bakal ningali kumaha kasang tukang menu konfigurasi Windows, bakal lirén nembongkeun gambar latar tukang kabur sareng éta bakal teras ningalikeun warna abu tradisional anu ménu konfigurasi Windows nunjukkeun kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.