Kumaha nganonaktipkeun Kala Windows 10

Logo Windows 10

Kalayan pembaruan April 2018 di Windows 10, sababaraha fitur énggal parantos sumping dina sistem operasi. Salah sahiji anu paling luar biasa nyaéta ngenalkeun timeline anu disebut. Atuh, panggunaan aplikasi dina 30 dinten terakhir dikumpulkeun. Janten berkat éta urang tiasa ningali sajenis riwayat panggunaan.

Sanaos ieu sanés hal anu resep sadayana pangguna. Sakitu seueur miharep henteu diaktipkeun Kala Windows 10 ieu. Boh pikeun kaamanan, karusiahan atanapi alesan naon. Cara pikeun mareumanana memang saderhana. Kami nunjukkeun kumaha.

Urang kedah ngamimitian bade setélan Windows 10, sapertos biasana dina jenis kaayaan sapertos kieu. Sakali urang aya di jero, urang kedah ngalebetkeun bagian karusiahan. Salajengna urang ningali kolom anu nembongan di sisi kénca layar sareng sababaraha pilihan.

Pareuman Gariswanci

Tina pilihan ieu urang kedah pencét dina Sejarah Kegiatan. Ku ngalakukeun ieu, runtuyan pilihan anyar nembongan dina layar. Diantara pilihan anu kaluar, aya dua kotak anu urang kedah parios (pupus centang dina hal ieu). Aranjeunna nyarios kieu: Ngidinan Windows pikeun ngumpulkeun kagiatan kuring dina komputer ieu sareng Ngidinan Windows nyingkronkeun kagiatan kuring dina komputer ieu sareng awan.

Kituna, urang kedah pupus centang duanana. Sakumaha ku ngalakukeun ieu, Timeline dina Windows 10 bakal lirén damel. Janten sanés ngan ukur inpormasi henteu disimpen atanapi dikoleksi, tapi éta moal ditampilkeun deui dina layar tanpa lebetna.

Janten anjeun tiasa ningali éta ngeureunkeun garis waktu ieu dina Windows 10 mangrupikeun hal anu saderhana. Ukur nuturkeun sababaraha léngkah. Upami anjeun hoyong aktipkeun deui, léngkah-léngkah pikeun nuturkeun bakal sami, cukup ku ngaktipkeun kotak-kotak ieu deui.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.