Kumaha cara ngalihkeun akun dina Windows 10 dina layar wilujeng sumping

Windows 10

Upami aya sababaraha jalmi anu nganggo komputer, anu paling pikaresepeun nyaéta aya sababaraha akun pangguna. Éta ngamungkinkeun sadaya jelema ngagaduhan ruang pribadi nyalira, utamina berguna nalika nyimpen file dina komputer. Cara anjeun ngalih tina hiji akun kana rekening anu sanés penting, sabab éta kedah gancang nalika diperyogikeun. Sateuacanna kami parantos nyarioskeun cara pikeun ngalakukeunana dina Windows 10.

Dina waktos éta mangrupikeun masalah pikeun ngarobih akun nganggo menu mimitian Windows 10, sanaos aya cara séjén pikeun ngalaksanakeun prosés anu sami. Ngan dina hal ieu urang bade ngamangpaatkeun layar percikan.

Dina hal ieu, éta mangrupikeun pilihan anu saderhana sareng ngan peryogi sababaraha detik pikeun tiasa nyandak urang tina hiji akun kana akun anu sanés. Ieu layar dimana kami ngadaptar nganggo akun, anu kaluar nalika ngamimitian komputer. Di dinya, urang kedah ningali belah kénca handap.

Akun Pamaké

Kusabab éta dimana urang urang mendakan rekening pangguna anu béda. Janten urang ngan saukur kedah milih akun anu urang hoyong lebetkeun dina waktos éta. Éta bakal naros ka kami pikeun kecap akses, upami urang ngagaduhan, sahingga tiasa aksés.

Sistem ieu gunana upami anjeun parantos bérés damel sareng hoyong anu sanés ngaksésna. Kusabab éta maksa urang tutup sési pangguna kami di Windows 10. Janten éta tiasa janten pilihan anu kirang raoseun pikeun sababaraha pangguna, tapi éta ogé gampang dianggo.

Urang ogé tiasa ngagunakeun éta nalika ngahurungkeun komputer, upami urang kedah konsultasi kana rekening anu sanés, atanapi upami anu sanés kedah ngalebetkeunna. Naon sababna, ieu cara sanésna urang kedah ngakses sababaraha akun anu anjeun tiasa gaduh dina komputer Windows 10 anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.