Kumaha ngarobih aplikasi standar dina Windows 10

Microsoft

Windows 10, Sistem operasi anyar Microsoft anu teras-terasan suksés di dunya, gaduh sababaraha standar anu dikonfigurasi aktip standar pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos ningali peta atanapi maénkeun pidéo. Aplikasi ieu tiasa dirobih tanpa aya masalah sareng ku cara anu saderhana, anu dinten ieu urang bade nyaritakeun ngeunaan ieu, mugia aya mangpaatna tutorial.

Mimiti urang kedah terang aplikasi standar anu parantos kami pilih, anu mana Urang tiasa konsultasi tina Control Panel sareng ngaksés ménu System, dimana urang kedah milih pilihan Aplikasi Default. Dihandap ieu kami nunjukkeun gambar tina ménu ieu sahingga anjeun tiasa ningali kumaha anjeun kedah tingali dina komputer.

Windows 10

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar tina ménu ieu urang tiasa ngarobih gambar standar pikeun ningali peta, maénkeun musik, ningali poto, muter video sareng ogé pikeun ngajalajah jaringan jaringan. Pikeun ngarobih aplikasi standar, anjeun kedah pencét kana aplikasi anu ayeuna dipilih sareng Windows 10 éta sorangan bakal nunjukkeun kami aplikasi anu aya pikeun tujuan éta.

Windows 10

Milih aplikasi anu anjeun badé mimitian nganggo standar ti ayeuna ayeuna parantos cekap. Dina kasus kami, kami parantos milih Google Chrome salaku panyungsi wéb standar, janten waktos salajengna urang muka halaman wéb mana waé, Windows 10 bakal nganggo panyungsi wéb Google sepanjang waktos.

Hatur nuhun kana metoda saderhana ieu ayeuna anjeun tiasa ngarobih salah sahiji aplikasi standar anu urang mendakan sacara standar di Windows 10 sahingga nganggo sistem operasi ieu ku cara anu langkung raoseun.

Naha anjeun parantos tiasa ngarobih aktip Windows 10 standar?. Wartoskeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana sareng dimana kami tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah sareng tutorial ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.