Kumaha ngarobih basa dina Windows 10

Windows 10

Tiasa waé dina hiji waktos anjeun hoyong nganggo basa anu sanés dina Windows 10. Atanapi anjeun parantos ngagaleuh komputer di luar negeri sareng hoyong tiasa ngagunakeunana dina basa indung anjeun. Cara ngarobih basa dina sistem operasi henteu rumit. Dihandap ieu kami ngajelaskeun léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun pikeun ngahontal ieu. Kukituna, anjeun tiasa ngagaduhan basa anu dipikahoyong dina komputer.

Windows 10 ngajantenkeun seueur angka basa anu sayogi pikeun urang. Janten urang tiasa milih anu saur urang pikaresepeun sepanjang waktos. Prosés pikeun ngarobah basa sok sami. Janten léngkah-léngkah ieu bakal ngabantosan anjeun sepanjang waktos.

Urang mimiti kana konfigurasi Windows 10, urang tiasa ngaksésna nganggo pintasan keyboard Ctrl + I. Sakali di jerona, urang kedah buka bagian waktos sareng bahasa, anu kaluar pas di tengah layar. Sakali di jerona, urang ningali kolom kénca.

Ngarobih bahasa

Dina kolom ieu urang kedah pencét dina daérah sareng bagian basa. Di dinya, urang bakal ningali éta kotak nembongan ku simbol + disisi téks «tambahkeun basa». Kami ngan saukur kedah mencét, supados daptar basa anu tiasa urang anggo dina Windows 10. nembongan. Anu kedah urang lakukeun nyaéta pilih anu urang hoyong.

Nalika kami parantos mendakan bahasa anu hoyong kami anggo, kami pencét tombol salajengna teras masang. Paket data pikeun basa éta teras bakal diunduh kana komputer. Nalika éta parantos dipasang, urang balik deui ka daérah sareng bagian basa dimana kami sateuacanna. Bakal aya kotak anu nyebatkeun «basa kanggo dipajang dina Windows«. Éta bakal janten bahasa anu kami anggo dina sistem operasi, janten kami milih anu urang hoyong.

Ku ngalakukeun ieu, kami parantos milih basa anu bakal kami anggo dina Windows 10. Janten sistem operasi bakal ngarobah basa éta. Tiasa waé dina sababaraha kasus anjeun moal ngarobih langsung, tapi sakali anjeun hurungkeun deui komputer, basa anyar anu anjeun lebetkeun bakal nembongan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.