Kumaha ngarobih gambar latar tukang aplikasi Mail di Windows 10

Ikon aplikasi mail Windows 10

Dina Windows News kami parantos nyarioskeun sababaraha kali ngeunaan sadaya fungsi anu ditawarkeun ku aplikasi Mail, aplikasi anu pikeun pangguna swasta éta langkung ti cukup. Dina tulisan samemehna, kami parantos ngawartosan anjeun kumaha urang tiasa nambihan tandatangan, ngarobih font, nambihan akun email ...

Dina kasempetan ieu, giliran pilihan kustomisasi anu ditawarkeun ku Windows 10 dina aplikasi Mail. Khususna, kamungkinan anggo gambar latar dina aplikasi, tapi sanés ngan ukur gambar standar, tapi urang tiasa nganggo gambar naon waé.

Tambihkeun gambar kana latar tukang aplikasi Windows 10 Mail

  • Kahiji, urang kedah muka aplikasi sareng pencét kana gear anu aya di handapeun aplikasi kanggo ngaksés pilihan konfigurasi Windows 10.
  • Dina ménu anu ditampilkeun sareng pilihan konfigurasi aplikasi Mail di sisi katuhu aplikasi, urang kedah milih personalization.
  • Dina pilihan ieu, urang mendakan kamungkinan ngarobih warna aplikasi, netepkeun modeu lampu atanapi poék atanapi anu didamel ku Windows sepanjang waktos, ngarobih rohangan antara pesen sareng folder.
  • Upami urang hoyong nambihan gambar kana latar tukang aplikasi, urang kedah buka Fondo, hurungkeun saklar Eusian sakabeh jandela teras pencét dina Nguji.
  • Teras urang milari di tim urang gambar naon Kami hoyong nganggo latar dina aplikasi, pencét OK sareng éta waé.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur, gambar bakal ditingalikeun dimana biasana aya awak surelek ditampilkeun, dina bagian sanés tina aplikasi éta, janten anjeun kedah tumut kana jinis gambar naon anu anjeun anggo supados aplikasi henteu ngahasilkeun potongan di tengah aplikasi éta.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.