Kumaha ngarobih idin aplikasi dina Windows 10

Ngarobih idin aplikasi Windows 10

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, nalika masang aplikasi dina alat sélulér anjeun, anjeun parantos diverifikasi kumaha éta naroskeun ka anjeun pikeun sababaraha ijin pikeun tiasa aksés kaméra, mikropon, sistem panyimpenan ... Dina kaseueuran kasus , gumantung kana jinis aplikasi, tanpa idin éta moal mungkin pikeun jalan.

Dina Windows, sapertos dina macOS, operasi sami. Salaku conto: upami urang ngaunduh aplikasi pikeun ningali gambar dina hard drive urang, éta kedah ngagaduhan aksés ka perpustakaan urang, anu henteu tiasa nembongkeun gambar. Aplikasi peta kedah ngagaduhan aksés ka lokasi kami. Sareng seueur conto deui.

Nanging, sigana mah nalika pamasangan aplikasi, kami henteu kedah repot-repot mariksa anu mangrupikeun ijin anu parantos kami tampi pikeun aplikasi jalan. Kamungkinan yén, ku teu maca idin sacara saksama, urang parantos masihan idin ka buruan pikeun ngaksés kontak urang. Kontak? Jadina?

Nya éta waé, henteu pisan. Gim henteu kedah aksés kana kontak kami iraha waé pikeun fungsina, jadi tujuanana ngan ukur pikeun ngumpulkeun data pribadi. Upami urang nyanghareupan jenis kaulinan atanapi aplikasi ieu, henteu kedah ngarobah idin, anu pangsaéna pikeun urang mupus langsung tina hard drive urang, kumargi nyaéta naon deui data anu anjeun tiasa kumpulkeun.

Ngarobih idin aplikasi dina Windows 10

Ngarobih idin aplikasi gunana, contona, pikeun ngawatesan panggunaan batré tina sababaraha aplikasi, nalika urang nganggo Windows 10 dina laptop. Upami urang kedah konsultasi sareng aplikasi peta, pikeun ngukur jarak, sareng kami henteu hoyong lokasi kontinyu urang diaksés, urang tiasa ngawatesan aksés kana aplikasi éta. Supados parios sareng ngarobih ijin anu dipiboga ku aplikasi yén kami parantos dipasang, urang kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

Ngarobih idin aplikasi Windows 10

Mimiti, urang nempatkeun beurit kana aplikasi anu kami hoyong terang inpormasi éta teras pencét dina tombol katuhu beurit.

Dina hal ieu, kami parantos nganggo panerapan kamera. Pikeun ngakses idin aplikasi, kami ngaksés submenu deui teras pencét dina Setélan aplikasi.

Dina jandéla saterasna, idin yén aplikasi éta dipidangkeun. Sakumaha urang tiasa tingali dina conto ieu, Abdi parantos mareuman aksés ka lokasi tina kaméra komputer kuring, janten upami kuring nyandak poto, koordinat na moal disimpen.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.