Kumaha cara ngarobih ikon jalan pintas

Masing-masing aplikasi anu urang pasang dina komputer urang pakait sareng ikon, ikon anu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh aplikasi anu dimaksud. Sadaya aplikasi anu kami pasang ngan ukur nawiskeun kami ikon, ikon anu dianggo sacara standar. Upami ikon aplikasi nyababkeun urang lieur, urang tiasa ngarobih.

Kaseueuran urang ngakuan aplikasi ku warna ikon, tanpa lirén maca upami éta leres-leres aplikasi anu urang peryogikeun dina waktos éta nalika ngaklik. Masalahna dipendakan nalika dua atanapi langkung aplikasi nunjukkeun warna logo anu sami sareng urang teras-terasan urang lieur nalika ngajalankeun aplikasi.

Windows 10, sapertos vérsi sateuacana, nawiskeun kami seueur pilihan nalika ngeunaan ngarobih peralatan urang, pilihan anu kalebet kamungkinan tiasa ngarobih ikon aplikasi. Tapi salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang nyieun ikon pikeun dipaké dina aplikasi, tapi ieu mangrupikeun prosés anu bakal kami bahas dina tulisan sanés, kusabab éta prosés anu panjang, tapi saderhana.

Ngarobih ikon aplikasi

Ngarobih jalan pintas ikon aplikasi

  • Kahiji, urang kedah nempatkeun beurit dina ikon aplikasi, atanapi jalan pintasna, anu mana kami hoyong ngarobih ikon.
  • Teras, urang pencét nganggo tombol mouse katuhu sareng aksés ka pasipatan na.
  • Dina jandéla anu ditampilkeun, pencét dina tab Potong kompas.
  • Teras, di handapeun jandéla éta, pencét dina ikon Change.
  • Dina waktos éta, sadaya ikon anu dijantenkeun vérsi Windows 10 pikeun kami bakal ditingalikeun sacara asli. Urang kedah milih anu mana anu paling cocog sareng cita rasa atanapi kabutuhan urang teras pencét OKÉ, Larapkeun sareng akhirna OKÉ deui.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.