Kumaha ngarobih kaluaran audio dina Windows 10

Windows 10 ngamungkinkeun urang nyambungkeun séri audio sareng vidéo periferal sareng tiasa milih di antawisna sacara béda, gumantung kana aplikasi mana anu kami anggo atanapi kabutuhan unggal momen. Ku cara kieu, urang tiasa nyambungkeun PC urang kana alat musik pikeun mikaresep musik atanapi pilem karesep urang, tapi henteu dina sadaya kasus.

Pikeun ngagunakeun Windows anu normal, sareng sistem speaker, atanapi ku sababaraha headphone saderhana anu urang sambungkeun kana komputer parantos langkung ti cukup. Ku ngantepkeun kami Windows 10 nyambungkeun séri périferal, éta ogé ngamungkinkeun kami nyetél nalika urang hoyong audio diputer dina alat-alat éta.

Beda sareng naon anu urang panginten panginten, metodeu pikeun milih tempat anu urang hoyong sora pikeun dihasilkeun sacara praktis sami sareng nalika urang ngalakukeunana ku panguat tradisional, urang kedah milih kaluaran audio sareng éta waé. Éta kedah diperhatoskeun yén unggal kaluaran ngagaduhan kakuatan anu béda, janten nalika urang milih alat kaluaran, urang kedah waspada kana kaayaan ieu, kumargi volume na sigana bakal luhur pisan.

Ngarobih kaluaran audio dina Windows 10

Ngarobih kaluaran audio Windos 10

  • Prosés pikeun milih dimana urang hoyong sora pakakas urang diréproduksi upami urang gaduh périferal anu béda sambungkeun sakumaha saderhana ngaklik ikon polumeu.
  • Nalika ngaklik ikon polumeu, ayana di beulah katuhu handap bilah alat, bilah volume sareng kaluaran audio dina waktos éta ditingalikeun biru.
  • Pikeun ngarobihna, urang kedah ngeklik kaluaran audio ayeuna sareng pilih dimana urang badé disada.

Émut yén pilihan ieu bakal tetep maneuh dugi yén urang pegatkeun sambungan alat atanapi ngarobih kana sumber kaluaran sanés.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.