Kumaha ngarobih konci produk dina Windows 10

Windows 10 Pro

Microsoft ngajantenkeun vérsi Windows 10 anu sanés pikeun urang, vérsi anu ngagaduhan sababaraha fitur anu béda-béda sareng anu sacara logis ngagaduhan harga pasar anu béda. Versi Pro mangrupikeun vérsi anu nawiskeun langkung seueur fungsi sareng kamungkinan, tapi harga lisénsi na biasana versi Home.

Upami urang gaduh versi Home sareng kami badé kana vérsi Pro, kami moal ngagaduhan diskon. Jelas, upami urang ngémutan perobihan, éta kaluar tina kabutuhan sareng sanés kaluar tina karep, janten biaya anu urang kedah lakukeun pantes. Untungna, teu perlu masang Windows 10 dina vérsi Pro sakali kami kéngingkeun vérsi ieu.

Upami urang kéngingkeun vérsi Pro, pikeun ngaktipkeun pungsionalitas anu ditawarkeunana, henteu kedah dipasang deui Windows 10, urang kedah ngarobih konci produk, supados Windows ngakuan vérsi Windows anu parantos kami mésér teras neraskeun diunduh. file anu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun fitur-fitur anyar. Kasus anu sami ieu lumaku pikeun vérsi pikeun Siswa sareng Pusat Pendidikan.

Buka tina Windows 10 Home kana Windows 10 Pro

  • Kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + io atanapi urang aksés ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Teras, pencét dina Anyarkeun sareng kaamanan> Aktivasina.
  • Dina bagian ieu, urang kedah mencét Ngarobih konci produk.
  • Dina waktos éta, urang kedah ngalebetkeun konci produk énggal anu parantos urang anggo supados vérsi Windows robih kana vérsi Pro sareng sadaya pilihan tina vérsi Windows ieu diaktipkeun.

Sakali eusi anu diperyogikeun parantos diunduh pikeun ngaktipkeun pungsi anu ditawarkeun ku vérsi Pro, urang kedah ngahurungkeun deui komputer dugi ka sadaya fitur énggal dipasang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.