Kumaha ngarobih nami PC anjeun dina Windows 10

Ganti ngaran komputer Windows 10

Beda sareng Mac, komputer anu dikokolakeun ku Windows, dina sadaya vérsina, ngagaduhan nami, nami anu diatur sacara otomatis nalika urang masang Windows. Ngaran ieu ngamungkinkeun pangguna pakakas anu nyambung kana jaringan anu sami pikeun mikawanoh aranjeunna gancang, cocog pikeun nalika urang kedah aksés file dina komputer khusus.

Tapi salian ti éta, éta ogé biasa diidéntifikasi ku alat sanés, naha telepon sélulér, tablet atanapi alat sanés ngalangkungan Bluetooth, contona. Upami anjeun bosen ningali kumaha unggal-unggal hoyong inpormasi tina smartphone ka PC Windows anjeun, nami tipe DESKTOP sareng sababaraha nomer nembongan, kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngarobihna.

Pikeun ngarobih nami tim kami sareng ngajantenkeunana gampang dikenal ku alat atanapi alat anu sanés, Windows nawiskeun kami metode anu béda, nanging, dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun prosés anu gancang sareng gampang pikeun anjeun.

Ngaganti nami PC

Ganti ngaran komputer Windows 10

  • Kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + io atanapi urang aksés ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Dina pilihan konfigurasi tim kami, kami aksés Sistem> Perkawis.
  • Teras, urang buka kolom anu katuhu teras pencét dina Ganti ngaran tim ieu.
  • Ngaran tim moal tiasa dipisahkeun ku rohangan, sareng urang tiasa nganggo hurup ogé angka sareng tanda hubung.

Sakali kami parantos ngarobih nami tim kami, supados parobihan tiasa diterapkeun, urang kedah balikan deui tim kami, sahingga ku cara ieu, alat-alat sambung deui kana jaringan nganggo nami anyar anu kami parantos netepkeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.