Kumaha ngarobih orientasi layar dina Windows 10

Ngarobih orientasi layar dina Windows 10

Upami anjeun mikir mésér monitor énggal, sabab monitor anu anjeun gaduhna bakal pondok, tina segi jangkungna, anjeun kedah terang yén ieu henteu persis solusi anu pangsaéna. Windows 10, ngamungkinkeun urang ngarobih orientasi gambar, janten tiasa nganggo monitor panorama sacara nangtung.

Ngagunakeun monitor sacara vertikal, biasana mangrupikeun sumber anu cukup umum di toko-toko fesyen, dina raraga nembongkeun pakéan set dina ukuran anu langkung ageung sareng tanpa gangguan dina sisina. Tapi éta ogé seueur dianggo ku pamekar aplikasi, sabab ngamungkinkeun aranjeunna ngagaduhan langkung seueur kode dina layar.

Upami anjeun pangembang anjeun terang trik ieu sareng jelas anjeun ngagunakeunana, tapi upami sanés masalahna, sareng anjeun milari monitor anu langkung ageung pikeun tiasa ngabayangkeun karya anjeun di daérah layar anu langkung ageung berkat kombinasi konci ieu , anjeun tiasa nganggo monitor anu sanés atanapi anu anjeun anggo sacara rutin.

  • Flip gambar layar: Ctrl + Alt + Panah Turun
  • Balikkeun gambar layar ka posisi normal: Ctrl + Alt + Panah Panah
  • Puterkeun gambar layar pikeun posisi monitor sacara vertikal: Ctrl + Alt + Panah Kénca
  • Puterkeun gambar layar pikeun posisi monitor sacara vertikal: Ctrl + Alt + Panah Katuhu

Windows 10 ngamungkinkeun urang ngarobah orientasi monitor sacara mandiri, janten urang tiasa gaduh sababaraha monitor anu nyambung kana komputer anu sami sareng masing-masing minuhan fungsi anu sanés.

Upami anjeun biasana damel sareng tabel Excel ageung atanapi hoyong salawasna ngagaduhan anu terakhir anu anjeun parantos nyerat dina layar, anggo trik alit ieu éta jauh langkung mirah tibatan kedah mésér monitor langkung ageung.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.