Kumaha Ngarobih Pidéo kana format sanés anu nganggo VLC

VLC

Dina internét urang tiasa nganggo seueur sumber daya gratis anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu béda-béda tanpa kedah ngaunduh aplikasi naon waé pihak katilu dina tim kami. Tapi, urang bakal tetep aya patarosan naha file anu urang kirimkeun pikeun konversi leres-leres dihapus tina sérverna.

Dina kasus file pidéo, hal-hal langkung rumit, sabab sakumaha aturan umum, jenis file ieu peryogi seueur rohangan sareng unggah kana internét pikeun konvérsi tiasa nyandak waktos sareng sumber anu teu aya anu hoyong nawiskeun kami. gratis. Untungna, pikeun kasus-kasus ieu, urang parantos VLC, pamuter pidéo sumber terbuka pangsaéna sareng cocog sareng sadaya format.

VLC sanés ngan ukur pamuter file anu hebat kalayan seueur pilihan, tapi ogé ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu biasana henteu aya dina pamuter pidéo sanésna, sareng anu janten pamuter pidéo / konvérter yén urang kedah masang dina komputer urang siga anu asli aplikasi.

Ngarobih pidéo nganggo VLC Mangrupikeun prosés saderhana anu sigana luar biasa éta tiasa leres-leres dilakukeun ku aplikasi ieu, prosés anu urang jéntrékeun di handap:

  • Mimiti, urang muka VLC.
  • Teras, pencét dina Sedeng> Ngarobih atanapi kombinasi konci Crtl + r
  • Dina jero kotak Pilihan file, pencét dina tanda + teras pilih pidéo anu hoyong kami ngarobih.

  • Teras, pencét dina Ngarobih / Simpen.
  • Dina jandéla salajengna, pencét dina rengkuh pikeun milih format mana urang hoyong ngarobih pidéo na.

  • Sakali kami parantos milih, urang milih diréktori dimana kami hoyong nyimpen file saatos dirobih teras pencét dina Start.

Prosés ieu bakal nyandak waktos langkung atanapi kirang gumantung kana ukuran file video aslina yén urang badé ngarobih. Prosés konvérsi bakal ditingalikeun di luhur palang aplikasi, éta sanés tempat anu pangsaéna pikeun ningalikeunana, tapi antarbeungeut pangguna ayeuna mangrupikeun hiji-hijina kakurangan aplikasi hébat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.