Kumaha ngarobih téks anu ditampilkeun dina palang teangan Windows 10

ngagentos kotak milarian téks

Salah sahiji pungsionalitas anu seueur pangguna Windows 10 parantos ngahaturkeun nuhun kana Microsoft nyaéta kotak search. Ngaliwatan kotak ieu, urang tiasa milarian file dina komputer urang ogé milari inpormasi dina internét ... Tapi ogé, upami urang resep ngaropea komputer saloba-gancangna, urang tiasa ngagentos téks "Ketik di dieu pikeun milarian.

Ok, leres pisan henteu aya gunana pikeun ngaganti téks, tapi pastina langkung ti hiji ngagaduhan slogan atanapi frasa karesep anu aranjeunna hoyong tingali dina kotak pamilarian sahingga nunjukkeun ka babaturanana. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngarobih téks anu ditampilkeun dina kotak pamilarian, kuring ngajak anjeun teraskeun maca.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngakses pendaptaran Windows, janten upami anjeun henteu yakin kana parobihan anu badé dilakukeun, Kuring nyarankeun yén anjeun ulah neraskeun maca. Nanging, upami anjeun ngalakukeun unggal-unggal léngkah anu kuring jéntrékeun dina tulisan ieu, anjeun moal ngagaduhan masalah. Sareng upami anjeun ngagaduhanana, atanapi sababaraha léngkah anu anjeun henteu jelas ningali, anjeun tiasa ngahubungi kuring ngalangkungan koméntar tulisan ieu.

ngagentos kotak milarian téks

  • Buka pendaptaran Windows ku ngetikkeun kecap regedit dina kotak search teras pencét Enter. Nalika ditaros upami kami hoyong aplikasi pikeun parobihan kana pendaptaran, kami klik Sumuhun.
  • Teras, urang milarian rute
    HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Search \ Flighting \ 1 \ SearchBoxText
  • Kami pencét dua kali kana Nilai sareng nyerat téks anu urang hoyong dipidangkeun dina kotak search Windows 10.
  • Tungtungna, urang kedah ngareset file explorer sahingga téks anu urang lebetkeun nembongan dina kotak pamilarian ngalangkungan Tugas Manajer.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.