Kumaha ngarobah ukuran ikon dina Windows 10

Windows 10

Standar, ikon dina desktop kami dina Windows 10 hadir kalayan ukuran anu khusus. Sanaos ukuran ieu henteu resep sadaya pangguna. Aya jalma anu katémbongna leutik teuing sareng anu sanésna siga anu gedé. Kabeneran, urang kamungkinan pikeun ngarobih ukuranana ku cara saderhana, sahingga ngeureunkeun masalah ieu.

Ieu anu bakal kami pintaskeun salajengna. Léngkah-léngkah anu urang kedah laksanakeun ngarobah ukuran ikon dina Windows 10. Janten upami anjeun henteu resep ku éta, anjeun bakal tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung ageung atanapi alit.

Upami urang hoyong ngalaksanakeunana sareng ikon desktop, léngkahna saderhana pisan. Kami angkat kana Windows 10 desktop, teras pencét sareng pencét beurit katuhu dina handapeunana. Urang teras bakal kéngingkeun ménu sareng sababaraha pilihan. Anu dipikaresep ku urang nyaéta anu munggaran dina daptar, anu mangrupikeun pilihan pikeun ningali.

Ngarobih ukuran ikon

Di jerona kami mendakan kamungkinan ngarobih ukuran ikon. Urang tiasa ningali aranjeunna langkung ageung, alit atanapi ukuran ayeuna. Janten urang milih pilihan anu dipikaresep ku kami dina hal ieu. Sareng urang bakal ningali kumaha ukuran ikon ieu dina desktop langsung robih.

Urang ogé tiasa ngarobih ukuran ikon panjelajah file Windows 10. Dina hal ieu, urang angkat kana panjelajah file. Di luhurna urang kedah ningali pilihan "view". Pencét di dinya sareng pilihan tempoan bakal muncul di luhur penjelajah.

Diantarana urang gaduh kamungkinan pikeun ngarobih ukuran ikonna. Urang tiasa milih antara sababaraha pilihan, Taruhan kusabab langkung ageung atanapi alit. Pilih anu sigana paling raoseun pikeun anjeun dina waktos éta. Iraha urang hoyong urang tiasa ngarobih na.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.