Kumaha ngarobih ukuran pointer sareng kursor dina Windows 10

Robah Mouse Pointer Windows

Windows sok dicirikeun ku nawiskeun sajumlah seueur pilihan nalika ngeunaan ngaropea peralatan urang, tapi henteu ngan ukur ngalangkungan sistem operasi éta sorangan, tapi ogé ngalangkungan aplikasi ti pihak katilu. Waktos ieu, urang ngobrol ngeunaan pointer sareng kursus Windows.

Boh kursor sareng panunjuk Windows 10 tiasa robih, sanés ngan ukur langkung cocog sareng cita rasa urang, tapi ogé pikeun jalma anu kaserang masalah visi. Dina tulisan ieu urang bade difokuskeun pilihan anu ditawarkeun ku Windows sacara asli, tanpa nganggo aplikasi ti pihak katilu.

Janten salah sahiji pilihan anu ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan sababaraha jinis masalah fisik, ciri ieu dipendakan dina pilihan Aksesibilitas Windows. Ieu léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngagentos ukuran dina kursus sareng panunjuk dina Windows 10.

Ngarobih bentuk pointer dina Windows 10

  • Kami aksés ka Setélan Windows 10 Ngalangkungan pintasan keyboard Windows Key + io atanapi urang aksés ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Teras, pencét dina Aksesibilitas> Ukuran Cursor sareng Pointer.
  • Dina kolom katuhu, pilihan kahiji ditampilkeun dina kandel kursor, kandel kursor anu tiasa urang jembarkeun supados langkung gampang dibayangkeun.
  • Dihandap, urang mendakan duanana ukuran pointer kawas warna. Windows 10 nawiskeun kami tilu ukuran pointer anu béda. Sedengkeun pikeun warna pointer na, Windows 10 ogé nawiskeun kami tilu warna anu béda

Pikeun ngagunakeun masing-masing pilihan ieu, urang ngan kedah milih nganggo mouse sahingga dina waktos éta, ukuran pointer, sapertos kursor robih sareng urang tiasa parios naha éta cocog sareng kabutuhan urang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.