Kumaha ngarobih wallpaper Windows 10

Logo Windows 10

Unggal pangguna sok ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaréka wallpaper anu dianggo dina Windows 10. Anjeun tiasa milih poto anu anjeun hoyong anggo salaku tukang. Salian ti tiasa ngarobihna iraha waé anu dipikahoyong tanpa aya masalah. Pikeun pangguna anu ngaléngkah léngkah munggaran dina sistem operasi, aranjeunna panginten henteu terang kumaha latar tukangna dirobih.

Standar, Windows 10 mawa wallpaper anu ditetepkeun. Sanaos kaleresan urang tiasa ngarobihna tanpa teuing kasulitan. Léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun nyaéta saderhana, kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta di handap.

Mimiti anjeun kedah buka setélan Windows 10. Éta tiasa dilakukeun ku kombinasi tombol, pencét Win + I. Ogé ku muka ménu mimiti sareng ngaklik ikon cogwheel. Konfigurasi ieu teras dibuka dina layar komputer. Kami ngagaduhan séri bagian dina layar, sareng kami lebet kana Personalisasi.

Windows 10 milih tukang

Dina bagian ieu, urang ningali kolom dina kénca. Aya kami gaduh sababaraha bagian, salah sahijina nyaéta Bawah. Urang teras kedah pencét dina bagian éta, supados éta bakal kabuka. Pilihan anu tingal tukang bakal ditingalikeun di tengah layar, sahingga urang tiasa ngonpigurasikeun naon anu dipikahoyong.

Di dieu anjeun tiasa milih latar anu anjeun badé anggo dina Windows 10. Anjeun tiasa nganggo latar standar, milih warna anu solid salaku tukang, atanapi anjeun tiasa unggah poto anjeun nyalira. Pikeun ieu aya bagian anu disebut milih gambar. Di dinya urang tiasa milarian folder dina komputer sareng milih poto anu bakal kami anggo salaku latar tukang.

Janten gampang mendakan poto na urang hoyong anggo salaku wallpaper dina Windows 10. Ieu mangrupikeun hal anu saderhana. Iraha anjeun hoyong ngarobih latar tukang, anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta. Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun sami sareng anu urang nuturkeun dina hal ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.