Kumaha ngarobih zona waktos komputer Windows 10 urang

Logo Windows 10

Windows 10 nawiskeun kami sababaraha fungsi anu ngamungkinkeun urang ngarobih parameter anu mangaruhan sakumna sistem kalayan gancang sareng tanpa ngahesekeun kahirupan urang sareng konfigurasi pakakasna. Upami urang ngarambat sacara teratur, di luar zona waktos urang, sigana urang bosen nuturkeun zona waktos anu sami sareng tempat cicing.

Sareng kuring nyarios yén urang panginten parantos capé, sabab nalika nyiptakeun dokumén, upami urang teraskeun sareng zona waktos urang,  éta tiasa sesah milari nalika ngamangpaatkeun waktos nyiptakeun dina kriteria milarian, hal anu kadang tiasa manpaat pisan. Upami anjeun hoyong adaptasi alat-alat anjeun kana zona waktos dimana anjeun ayana, teraskeun maca.

Praktis sakumna Éropa, urang gaduh zona waktos anu sami, kacuali di sababaraha nagara sapertos Inggris atanapi Portugal, janten upami urang badé ngalih ka nagara-nagara anu gaduh zona waktos anu sami, éta henteu patut dirobih. Nanging, upami urang ngalih langkung jauh, di handap ieu kami nunjukkeun kumaha urang tiasa robih zona waktos komputer urang dikelola ku Windows 10.

  • Mimiti, urang kedah aksés kana pilihan tina konfigurasi Windows 10, ngaliwatan pintasan keyboard tombol Windows + i. Atanapi, urang tiasa ngalaksanakeunana ngalangkungan tombol start sareng ngeklik roda roda anu aya di luhur tombol kanggo mareuman komputer.
  • Salajengna, urang buka pilihan na Tanggal sareng Waktos.
  • Teras, pencét dina Zona waktos. Dina waktos éta, sadaya pilihan waktos anu urang anggo pikeun ngatur alat-alat urang bakal ditayangkeun.
  • Sakali urang mendakan nagara dimana urang ayana, urang kedah waé pilih éta.
  • Sakali dipilih, urang ngan ukur kedah parios waktosna, sareng panginten dinten na (gumantung kana jam sabaraha anjeun) aranjeunna parantos dirobih ku zona waktos énggal dimana urang ayana.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.