Kumaha ngaunduh Witcher: Enhanched Edition lengkep gratis

nu Witcher

Unggal minggu ti Windows News kami ngawartosan anjeun sadaya gim anu disayogikeun ku Epic Games pikeun kami gratis, tapi sanés ngan ukur hiji-hijina. Ti jaman ka jaman, urang ogé mendakan nawaran dina Steam, Origin, Uplay, GOG Galaxy, mahluk anu terakhir dimana urang buka milari tawaran anu urang nunjukkeun ka handap ieu.

Platform kaulinan GOG ngajantenkeun gimna sayogi pikeun sadaya pangguna tina platform ieu The Witcher: Édisi ditingkatkeun, kaulinan anu pernah dikaitkeun sareng akun kami urang bakal tiasa maénkeun iraha urang hoyong, Tanpa kawajiban masang éta dina waktos éta.

The Witcher: Édisi ditingkatkeun dibanderol di 8,29 euro Dina platform ieu, sanés mangrupikeun pangaturan anu spektakuler, tapi pikeun anu resep kana saga ieu aranjeunna pasti bakal ngahargaan éta upami aranjeunna henteu acan kéngingkeunana.

Dina The Witcher, urang nempatkeun diri kana peran Geral of Rivia, tukang sihir anu dédikasi ngabunuh monster hirup berkat palatihan khusus anu kami tampi janten anu pangsaéna sareng awak urang parantos ditingkatkeun ku elixir anu kuat janten anu kuat.

Atur dina a dunya lamunan poék Kalayan abad pertengahan unik, upami raos rada modéren, El Brujo sanés ngan ukur RPG fantasi anu sanés. Kalayan carita anu jero, karakter rumit, sareng kaputusan tangguh anu leres-leres penting, gim ieu bakal ngajagi anjeun ditempelkeun ka tim anjeun sababaraha dinten.

The Witcher Enhanced Edition gratis

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, hal anu pangpayunna urang kudu nyieun nyaéta akun dina platform ieu. Teras, urang kedah ngaunduh installer dina komputer urang sareng buka layar utama aplikasi, dimana gambar luhurna ditingalikeun sareng dimana urang ngan ukur kedah mencét Leres, ngaku.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.