Kumaha cara ngaunduh Assassin's Creed Chronicles gratis gratis sareng salamina

Assassin's Creed Chronicles

Antara 11 sareng 17 Pébruari, taun lunar 2021 dirayakeun di Cina, période liburan di nagara Asia anu taun ieu parantos janten giliran Sapi Logam, anu pakait sareng taun 4719 kalénder Cina. Salila poé ieu umum pikeun mendakan sababaraha jinis tawaran anu aya hubunganana sareng nagara ieu.

Barudak ti Ubisoft, pikeun ngarayakeun perayaan taun énggal di Cina, pasihan dugi ka 15 Pébruari pertandingan Assassin's Creed Chronicles China, pertandingan anu Harga na 9,99 euro di toko Ubisoft. Upami anjeun hoyong kéngingkeun kaulinan ieu gratis, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap.

Angsuran munggaran lumangsung di Cina, dina 1526, nalika Dinasti Ming ngamimitian turunna. Kami nempatkeun diri kana sapatu Shao Jun, tukang bunuh tukang babarayaan Cina, dina perjalanan na Kuring balik ka bumi pikeun tujuan dendam.

Assassin's Creed Chronicles unduh gratis

Pikeun ngaunduh judul ieu, hal anu munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta buka halaman wéb Ubisoft ngalangkungan link ieu. Upami anjeun henteu ngagaduhan akun dina platform ieu, anjeun kedah nyieun hiji upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran. Upami anjeun parantos parantos nyiptakeun, anjeun kedah lebet kana platform.

Teras, urang angkat ka bagian gim teras pencét Kéngingkeun gratis. Ku mencét tombol ieu, upami urang saacanna lebet kana platform, judul ieu bakal janten bagian tina platform kami gratis sareng salamina, janten urang henteu kedah ngaunduh dina waktos éta, tapi nalika urang ngagaduhan waktos pikeun ngaaksés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.