Kumaha ngaunduh Dungeons 3 gratis sareng salamina

dungeon 3

Saminggu deui urang bakal ngawartosan anjeun ngeunaan salah sahiji gim anu tina halaman wéb Epic Games aranjeunna sayogi pikeun kami. Kali ieu mangrupikeun gim Dungeon 3, gim anu Éta gaduh harga biasa di Epic Games Store 29,99 euro sareng anu dugi ka 12 Nopémber, urang tiasa ngaunduh gratis.

Dungeons 3 mangrupikeun édisi pangénggalna tina séri gim strategi Dungeons, dimana urang kedah ngawangun sareng ngatur bui sorangan salaku Dungeon Lord anu jahat, merekrut monster anyar, netepkeun sarap pikeun petualang anu teu curiga ...

Numutkeun kana katerangan gim:

Ku narik tukang sihir elf jahat Thalya tina genggaman lemes tina permukaan dunya sareng ngayakinkeun anjeunna janten kapala letnanna, Dungeon Lord parantos mendakan jalan pikeun ngarahkeun kampanyana penaklukan ti batesan tempat sarangna di dunya. Kalayan Thalya di payun, didukung ku kakuatan ngahiji tina jahat, pamaén kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngéléhkeun anu dermawan dunya luar sakali sareng sadayana.

Dina Dungens 3 urang kedah ngaluarkeun sisi gelap urang sareng nyiptakeun panjara bawah tanah unik tina rupa-rupa kamar, sarap, sareng struktur. Salajengna, urang ogé kedah nyiptakeun tentara anu paling pikasieuneun anu kantos ditingali ku dunya sareng milih ti mahluk anu hina sapertos orcs, succubi, zombie sareng seueur deui.

Sakali kami ngawangun tentara urang, urang kedah nungtun anjeunna ka lampu luar dimana urang kedah maéhan naon waé, jalma atanapi sato anu ngalangkungan jalan urang.

Pikeun ngarasakeun judul ieu, komputer urang kedah dikelola ku Windows 7 64-bit. Parangkat minimum pikeun ngajalankeun buruan nyaéta a Intel Qual Core di 2.8 Ghz, 4 GB RAM sareng 5 GB panyimpenan. Boh sora sareng téks ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

Upami kami parantos masang Epic Games Store dina komputer urang pikeun ngamangpaatkeun tawaran mingguan anu ditawarkeun ka kami, dina tulisan ieu Kami nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

Upami anjeun parantos masang, anjeun kedah muka aplikasi, pencét dina Toko sareng milarian gim di toko. Sakali urang mésér, éta bakal dikaitkeun sareng akun urang salamina janten urang henteu kedah ngaunduh dina waktos éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.