Kumaha ngaunduh Jurassic Park Evolution gratis sareng salamina

épolusi dunya jurassic

Dina dua minggu ka tukang, Jalma-jalma ti Epic Games parantos masihan ka sadaya pangguna di toko na tina kaulinan, kaulinan lengkep gratis, diantarana urang mendakan Isolasi Alien, Subway 2033 Redux, oddworld, Kota: Skyline di batur. Salaku tambahan, kami ogé nunjukkeun anjeun nawaran dina platform anu sanés pikeun diunduh medan perang 3 o The Witcher: Édisi ditingkatkeun.

Dinten ayeuna, 31 Désémber, promosi réngsé sareng ngalaksanakeunnana sacara ageung, kalayan judulna Évolusi Taman Jurassic, kaulinan anu Harga biasa 44,99 euro tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 7 Januari tabuh 5 siang (waktos Spanyol).

Dina Jurassic World Evolution urang meunang maréntahkeun operasi kapuloan Nusantara Pati ngawangun kompleks fasilitas pikeun nyiptakeun, hatur nuhun kana biotéhnologi, dinosaurus pikeun diajar sareng ngajagi aranjeunna di habitatna anu sampurna.

Dina judul ieu urang kedah ngontrol pinuh komplek milari jalan kaluar tina sagala masalah anu urang karandapan. Upami urang resep judul ieu, urang tiasa ngagedekeunana sareng DLC Pek Dinosaurus Karnivora, Cagar Alam Claire sareng Herbivore Dinosaur Pack, anu hargana di € 4,99.

Sarat minimum Évolusi Dunya Jurassic

Pikeun tiasa nampi judul ieu, komputer urang kedah dikelola ku Windows 7 64-bit (atanapi langkung luhur). Prosesor kedah sahenteuna a Intel i5 2300, 8GB RAM sareng grafik GeForce GTX 1050 atanapi AMD Radeon 7850. Kanggo tiasa ngaraos gim dina kaayaan, disarankeun alat urang dikelola ku Intel i7 4770 sareng 12 GB RAM sareng grafik Nvidia GTX 1060 atanapi AMD RX 480.

Sora tina kaulinan ieu dina basa Spanyol ti Spanyol sareng Amérika Latin, sapertos téks-téksna, sanaos anu terakhirna ngan ukur dina basa Spanyol ti Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.