Kumaha ngaunduh game Zombie Driver HD gratis pikeun waktos terbatas

Supir Zombie HD

Dina Windows News kami ngawartosan anjeun unggal dinten ngeunaan sagala jinis trik sareng panasaran ngeunaan Windows 10 sareng aplikasi anu paling sering dianggo dina ékosistem ieu. Tapi henteu sadayana tiasa dianggo sareng tim kami, ti saprak Windows 10 mangrupikeun platform kaulinan anu hadé.

Sababaraha dinten ka pengker kuring nyebarkeun tulisan anu kuring nunjukkeun kumaha urang tiasa unduh remastered klasik Rayman Legends pikeun Windows lengkep gratis. Dinten ayeuna giliran Supir Zombie, kaulinan senang anu nyampur balap mobil, ledakan sareng zombie.

Supir Zombie HD

Waktos ieu kaulinan Supir Zombie sayogi ngalangkungan Steam, platform video game anu paling sering dianggo di dunya. Sacara teratur, upami urang terang dimana milari, urang mendakan tawaran kaulinan, sapertos kasus urang ayeuna terang.

Operasi Steam sami sareng Epic Games Store, janten upami urang parantos mésér game (gratis atanapi henteu) éta tetep pakait sareng urang sareng moal dipikabutuh pikeun kami ngaunduh ka tim kami nalika urang nambihan kana rekening kami.

Upami urang masih teu gaduh akun Steam, urang tiasa ngadamel ayeuna, sabab ieu sigana Éta moal ngan ukur hiji-hiji gim anu urang mendakan gratis dina platform ieu, sareng anu kuring bakal langsung ngawartosan anjeun.

Supir Zombie HD

Sakali kami parantos ngadamel akun dina Steam ngalangkungan halaman wéb na, urang didatangan tautan ieu sareng urang angkat Kéngingkeun Zombie Driver HD pikeun pencét engké dina Tambihkeun kana akun. Upami aplikasi parantos dipasang, urang kedah milarian aplikasi nganggo nami gimna.

Zombie Drive cocog sareng Windows XP, peryogi 1 GB RAM, prosesor 1,5 GHz, DirectX 9.0C sareng 2 GB panyimpenan.

Sakumaha anu kuring parantos nunjukkeun dina judulna, kaulinan ieu sayogi pikeun waktos anu terbatas ngalangkungan Steam, khususna dugi ka 5 Désémber tabuh 19:XNUMX sonten di Spanyol.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.