Kumaha ngaunduh Jatuh sacara gratis sareng salamina

gugur

Kaulinan anu disayogikeun ku urang-urang di Epic Games salami minggu ieu nyaéta The Fall, kaulinan anu béda sareng anu biasa ditawarkeun ku urang-urang di Epic urang nempatkeun diri dina sapatu tina kecerdasan buatan terpadu kana jas tempur Mk-7. Ragrag ngagaduhan harga biasa di Epic Games Store 7,99 euro.

Nanging, urang tiasa unduh éta gratis dugi ka 25 Maret 0 euro, salami urang ngadamel akun Epic. Upami anjeun parantos gaduh akun, anjeun henteu kedah ngadamel akun anu sanés, anjeun tiasa ngaitkeun judul ieu sareng akun anjeun ayeuna. Anjeun gaduh dugi ka 4 sonten dina 25 Maret kanggo ngamangpaatkeun panawaran ieu.

Sakumaha kuring nyebatkeun dina awal tulisan ieu, dina The Fall kami nempatkeun diri dina sapatu intél kecerdasan buatan ARID. ARID dilebetkeun kana jas tempur Mk-7 sareng pilot di jero teu sadar. ARID kedah ngalakukeun sagala kamungkinan milarian cara pikeun nuturkeun protokol sareng ngahémat hirupna.

Pikeun ngahontal ieu, urang kedah nganggo senter pikeun nyaangan titik-titik minat pikeun nganalisis, napsirkeun sareng diajar lingkungan pikeun milarian cara anu paling gampang pikeun kaluar tina kaayaan anu rumit ieu. Salami perjalanan urang, urang kedah tarung salamet sanaos pikeun ARID ieu kapaksa ngalanggar protokol.

Sarat ragrag

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows XP SP3 atanapi engké, 3GB RAM, prosesor dual-core 2.5 GHz, 530 MB panyimpenan sareng 256 MB mémori grafik. Versi DirectX minimum nyaéta nomer 9.

Sanaon sorana ngan ukur dina basa Inggris, téksna upami ditarjamahkeun kana basa Spanyol, sajaba ti basa Inggris, Perancis sareng Italia. Upami anjeun resep judul ieu, bagian kadua anu disebut The Fall Part 2: Unbound ogé sayogi di Epic Games Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.