Kumaha ngaunduh permainan strategi Kana Ngalanggar sacara gratis sareng salamina

Kana Ngalanggar gratis

Sakali deui urang kedah nyarios tentang kaulinan anu kanggo waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. Waktos Ieu Kana Kana Ngalanggar, kaulinan anu urang tiasa unduh gratis pikeun waktos terbatas sareng salamina Ngaliwatan Epic Games Store, dimana unggal minggu aranjeunna nawiskeun judul anu sanés gratis.

Kana Kana Pelanggaran mangrupikeun gim strategi dumasar giliran anu gaduh harga biasa 14,99 euro, tapi éta kami tiasa ngaunduh dugi ka Kemis salajengna, 10 Séptémber jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol) gratis kalayan nuturkeun instruksi anu kami nunjukkeun di handap.

Intro The Breach nunjukkeun urang kumaha sésa-sésa peradaban manusa dikepung ku mahluk raksasa anu hirup di bojong bumi. Pikeun merangan ancaman éta urang kedah nempatkeun diri dina sapatu tina robot anu kuat. Judul ieu ti panyipta anu sami sareng FTL.

Kana Fitur Ngalanggar

  • Pertahanan kota-kota anu nyayogikeun énergi anu diperyogikeun ku robot.
  • Urang kedah nganalisis gerakan anu dilakukeun ku musuh urang, milari cara anu sampurna pikeun ngatasi éta.
  • Ngadamel robot urang nganggo alat-alat sareng senjata anu dipikahoyong ku kami supaya urang tiasa gampang nyanghareupan bala anu urang mendakan di kapuloan.
  • Boh sora sareng antar muka na sayogi dina basa Spanyol ti Spanyol, janten basana moal janten masalah pikeun nampi judul ieu.

Kumaha cara ngunduh Kana Ngalanggar gratis

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang ngan ukur kedah buka aplikasi Epic Games Store, buka bagian Toko teras pencét kana judul ieu. Upami kami henteu dipasang, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana gancang sareng gampang nuturkeun paréntah anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.